S-a stabilit data divortului dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol. Nu mai exista nicio cale de impacare

Publicat: 14 Jun. 2019, 10:14 Vedete

Din pacate, povestea lor de dragoste chiar a ajuns la final, urmand sa rupa toate legaturile legal, in fata notarului.

S-a stabilit data divortului dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol. Dupa 12 ani de casnicie, povestea lor de iubire aproape s-a incheiat. Zilele urmatoare se vor intalni la notar pentru a semna documentul care ii va separa in mod oficial.

Din pacate, lucrurile nu mai erau ok intre ei de ceva vreme, astfel ca de cateva luni nu mai locuiesc impreuna, fiecare vazandu-si de viata lui. Era unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul romanesc.

S-a stabilit data divortului dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol

„El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa.

Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari… … El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa.

A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte…” au spus surse apropiate pentru Click!.

Fiica lor ii oprea din certuri! El a cerut divortul si de 3 luni nu a mai vorbit cu fiica lui si cu sotia

Cea mai afectata de toata treaba asta este fetita lor, Ruxi. se pare ca toate problemele in familia lor ar fi pornit de la Alexandru Papadopol iar Ioana a crezut initial ca este vorba de criza barbatului de 40 de ani, dar se pare ca lucrurile erau mult mai serioase. Intr-un final dupa mai multe luni de neintelegeri si certuri din care chiar si fiica lor Ruxandra ii oprea cei doi au considerat ca cel mai bine este sa locuiasca separat.

Se pare ca Papadopol vrea sa-si traiasca viata si desi sotia lui a acceptat separarea, intr-un final el i-a cerut divortul. Acum Ioana si fiica ei merg la psiholog ca sa depaseasca impreuna drama pe care Papadopol le-a provocat-o.

Publicat: 14 Jun. 2019, 10:14 Vedete
Pe aceeași temă