Scrisoarea lui Edith Gonzalez pentru fiica ei a fost publicata! Ce i-a spus actrita care stia ca va muri

Publicat: 16 Jun. 2019, 12:34 News 3

Saptamana aceasta, Salome din telenovelele care ne-au bucurat copilaria s-a stins din viata. Actrita in varsta de 54 de ani suferea de cancer si boala a macinat-o.

Scrisoarea lui Edith Gonzalez pentru fiica ei a fost publicata. Inainte de a se stinge din viata, actrita a asternut pe o foaie cateva cuvinte pentru fiica ei, in varsta de 14 ani. Stia ca isi va lasa fiica orfana si voia sa ii lase cateva cuvinte de pret, pentru a o forma un om de cinste.

In scrisoare, Edith Gonzalez i-a scris fiicei sale cat de mult o iubeste. In plus, i-a spus ca este mandra de ea, ca om, si de toate realizarile micutei de 14 ani. Actrita a murit pe 13 iunie din cauza cancerului ovarian. Lupta ei a fost una lunga, grea si dureroasa.

Scrisoarea lui Edith Gonzalez pentru fiica ei

In urma sa, actrita a lasat-o pe Constanza in grija sotului ei, Lorenzo Lazo. Barbatul este la al doilea mariaj cu Edith, unul care a durat 9 ani. A mai fost casatorit inainte cu o femei care a murit tot de cancer ovarian. Edith si-a prevazut moartea si a lasat o scrisoare pentru fiica ei.

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma.

EXCLUSIV. Radhu, românul celebru în Argentina, dezvăluiri despre Edith Gonzalez! Cum s-au cunoscut cei doi și ce planuri aveau. Detalii despre ultimele ei clipe de viață

Edith Gonzalez stia ca va muri

Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața. Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

Modul in care fiica lui Edith Gonzalez a aflat ca mama ei a murit. Are doar 14 ani

Edith Gonzalez are un singur copil

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei, potrivit newsbeezer.com.

Constanza este fiica lui Edith Gonzalez cu politicianul Santiago Creel. Actrita si actualul ei sot, Lorenzo Lazo, nu au avut copii impreuna.

A aparut ultima filmare cu Edith Gonzalez in viata. Artista sustinea ca este bine si ruga oamenii sa nu-si faca griji pentru ea

Publicat: 16 Jun. 2019, 12:34 News 3
Pe aceeași temă