Ginerele lui Gigi Becali, condamnat penal inainte de nunta cu Teodora. Ce ilegalitati a comis Mihai

Publicat: 16 Jun. 2019, 10:51 Vedete

Vesti triste pentru familia lui Becali. Viitorul ginere al patronului FCSB-ist are probleme cu legea si char a fost condamnat.

Ginerele lui Gigi Becali, condamnat penal inainte de nunta cu Teodora. Acesta e acuzat de contrafacere de marfuri cu cateva luni inainte de nunta cu Teodora din toamna lui 2019. ‘Prințișorul Dobroeștiului’, cum este supranumit Mihai Theodor Mincu, a cerut-o de sotie pe Teodora Becali.

Cei doi ar urma sa aiba nunta in octombrie 2019. Dar pe 1 martie, mai multe firme celebre l-au dat in judecata pe Theodor Mincu pentru ca ar fi vandut pe piata din Romania produse contrafacute. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, sentința este plata unei amenzi de 4.500 de lei, confiscarea tuturor bunurilor contestate și plata cheltuielilor de judecată.

Ginerele lui Gigi Becali, condamnat penal inainte de nunta

„Condamnă inculpatul Mincu Mihai Theodor la pedeapsa amenzii într-un numar de 90 zile-amendă și stabilește suma corespunzătoare unei zile-amendă la 50 lei, inculpatul având de plătit statului suma de 4.500 lei cu titlu de amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Sfaturi de parenting de la Gigi Becali: „Eu le-am lasat pe fete libere. Trebuie sa educi copiii cu dragoste si sa ii iei in brate si le spui, mai tata uite asa” VIDEO

Dispune confiscarea de la inculpatul Mincu Mihai Theodor a bunurilor ridicate potrivit adeverinței de reținere a bunurilor, respectiv: ochelari de soare marca CARTIER 84 buc.; CHANEL 75 buc.; DIOR 40 buc.; RAY-BAN 2.195 buc. și tocuri pentru ochelari RAY-BAN 1.800 buc..

Gigi Becali, toiag de aur de la Muntele Athos. Ce va face cu el

Totodată, instanța dispune distrugerea bunurilor susmenționate, pe cheltuiala inculpatului. Obligă inculpatul Mincu Mihai Theodor să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare (1.000 lei în faza urmăririi penale și 500 lei în faza de judecată)”, se arată în decizia magistraților.

Teodora Becali face nunta. Tatal ei, Gigi Becali, se pregateste sa fie socru mic!

Publicat: 16 Jun. 2019, 10:51 Vedete
Pe aceeași temă