Florin Piersic, pe moarte? Fiul sau se teme sa nu ramana orfan. Artistul are probleme de sanatate

Publicat: 15 Jun. 2019, 18:17 Vedete

Actorul in varsta de 83 de ani a avut mai multe probleme de sanatate in ultima perioada. A mers din ce in ce mai des la doctori.

Florin Piersic, pe moarte? Fiul s-au i-a dat un mesaj ingrijorator dupa ce s-a operat. Informatia a fost facuta publica de catre actor, care in prezent se afla la Iasi. „Zilele Filmului Românesc”, ediția 2019, ii este destinata in totalitate lui Florin Piersic senior.

Acolo, actorul a fost primit ca o vedeta de la Hollywood. Florin Piersic a fost surprins sa vada afise ‘cat tot blocul’ cu el, la Iasi. A fost cazat la singurul hotel de 5 stele din oras. Acolo a avut parte de o surpriza de proportii.

Florin Piersic, pe moarte?

Actorul a primit prima stea de pe ‘Pleiada Wall of Fame’. Florin Piersic a fost profund emotionat de primirea calduroasa de la Iasi. A vorbit despre problemele de sanatate pe care le-a avut in ultima perioada. Cum era si normal, fiul lui, Florin Piersic Jr., este speriat ca nu cumva sa isi piarda tatal.

Florin Piersic vorbeste despre sanatatea sa. De ce a fost la medic

„Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: «măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!»”, a povestit Florin Piersit pentru libertatea.ro. In prezent, actorul nu este refacut complet dupa interventiile suferite.

Florin Piersic, mesaj socant de ziua lui: „Nu vreau să părăsesc niciodată acest pământ”

Florin Piersic, mandru de fiul sau

”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”, a mărturisit Florin Piersic despre fiul lui cu care a colaborat o singura data in cariera sa.

Fosta sotie a lui Florin Piersic a vorbit despre mariajul cu actorul. Adevaratul motiv pentru care au divortat

Publicat: 15 Jun. 2019, 18:17 Vedete
Pe aceeași temă