Franco Zeffirelli a murit! Regizorul e faimos pentru mai multe ecranizari, printre care ‘Iisus din Nazaret’

Publicat: 15 Jun. 2019, 15:10 Vedete

Regizorul italian s-a stins din viata, dupa cum a anuntat fiul sau. Avea 96 de ani si familia se pregateste de inmormantare, in lacrimi.

Franco Zeffirelli a murit la onorabila varsta de 96 de ani. Anuntul a fost facut de fiul lui. Regizorul italian s-a stins din viata acasa, inconjurat de familie. Acestia sustin ca Franco Zeffirelli a murit ‘intr-un mod pasnic’, informeaza dailymail.co.uk.

Luciano Zeffirelli a facut anuntul oficial. Regizorul a murit pe 15 iunie 2019, in jurul pranzului. Familia a fost saraca in declaratii, dar au confirmat faptul ca regizorul a fost bolnav. Conform celor spuse de fiu, suferea de o afectiune serioasa si nemiloasa.

Franco Zeffirelli a murit la 96 de ani

„Tata a suferit o perioada, dar a murit intr-un mod pasnic”, a declarat presei locare Luciano Zeffirelli.

Este unul dintre cei mai cunoscuti regizori din lume. A primit zeci de premii pentru ecranizarile sale. Cel mai apreciat film al sau este Romeo si Julieta, din 1968.

Printre alte pelicule mari, renumite, semnate de Franco Zeffirelli se numara si ‘La ceai cu Mussolini’, din 1999, si ‘Iisus din Nazaret’, din 1977. Oamenii s-au indragostit de filmele lui datorita firii sale extrem de romantice.

Publicat: 15 Jun. 2019, 15:10 Vedete
Pe aceeași temă