Printul Harry a umilit-o pe Meghan Markle in public! Ce i-a spus de ei, efectiv, i-a piert zambetul de pe buze VIDEO

Publicat: 15 iun. 2019, 13:22 Autor: D. C. News 3

Ei, bine, acesta poate fi momentul istoric in care, in sfarsit, ducele de Sussex ia atitudine in fata sotiei sale. Toti stiu cu este Meghan, de fapt!

Printul Harry a umilit-o pe Meghan Markle in public. Intamplarea a avut loc in timpul evenimentului Trooping the Colour, unul extrem de important in Anglia. Toata familia regala a Marii Britanii a fost prezenta la el. Incidentul a avut loc pe faimosul balcon din palat.

In timp ce toata familia era pe balconul regal din Palatul Buckingham. Aici apar pentru diverse evenimente importante si sunt obligati sa stea mereu la poze, in ordinea titlurilor pe care le detin cu totii. Zambetul ducesei de Sussex a pierit instant.

Printul Harry a umilit-o pe Meghan Markle VIDEO


Meghan Markle se afla pe balcon, in fata sotului ei. Aceasta s-a intors spre el pentru a ii spune ceva. Pozitia ducesei a stricat peisajul de pe balcon deoarece s-a intors cu spatele la public, implicit la presa din strainatate. Meghan Markle radea si i-a spus ceva sotului sau.

Acesta nu a fost atent deloc la cele spuse de ea deoarece a taxat-o imediat. Conform unui expert britanic in citirea buzelor, Printul Harry si-a umilit sotia spunandu-i sec ‘Intoarce-te acum!’ Meghan Markle a executat instant ordinele lui, zambetul natural i-a pierit de pe buze si a afisat unul fals, pentru presa.

Meghan Markle, pusa la punct de Printul Harry

Imaginile cu cei doi s-au viralizat instant in mediul online, dar si in toata presa internationala, informeaza metro.co.uk. Printul Harry nu a fost deloc multumit. Acesta s-a uitat imediat in directia Reginei Elisabeta si a Printului Charles, tatal sau, care va deveni rege in scurt timp.

Apoi imnul Angliei a inceput sa se auda. Este o traditie ca toti membri familiei regale sa priveasca in fata, de pe balcon, cand are loc acest moment solemn. Meghan Markle a fost singura care a gafat colosal si imaginile au fost surprinse video. Trooping the Colour a fost primul eveniment important al ducesei dupa ce a nascut.

Meghan Markle, aparitie surpriza la Trooping the Colour. A luat o pauza din concediul de maternitate pentru acest eveniment inedit

Meghan Markle, la un pas de lacrimi

Cu toate ca Meghan Markle inca este in concediu maternal, aceasta a insistat sa participe la eveniment. Stie ca este o zi cu adevarat importanta pentru familia regala a Marii Britanii. Nu putea sa lipseasca, dar s-a asigurat ca va fi remarcata. In plus, a profitat de ocazie sa mai vorbeasca cu Kate Middleton, cumnata ei.

Donald Trump a umilit-o pe Meghan Markle. Ce a putut sa spuna despre Ducesa de Sussex VIDEO

„Harry i-a spus sotiei sale sa se intoarca si sa priveasca in fata de 3 ori”, sustin fanii din mediul online care au vazut intamplarea live, la Palatul Buckingham.

„Imi pare rau pentru ea, se vede ca si-a abtinut cu greu lacrimile”, a mai reactionat un internaut.

Meghan Markle e o mama posesiva cu bebelusul Archie! Ce se intampla cu micutul

Publicat: 15 iun. 2019, 13:22 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă