Florin Piersic vorbeste despre sanatatea sa. De ce a fost la medic

Publicat: 25 Mar. 2019, 18:15 Vedete

Zilele acestea, indragitul actor in varsta de 83 de ani a fost vazut la o clinica din Capitala. Abia mergand, vedeta a atras privirile fanilor.

Acum, dupa ce s-a zvonit ca e grav, Florin Piersic vorbeste despre sanatatea sa. Actorul sustine ca e ok, ca nu a fost operat si ca nu are probleme grave. Gurile rele zvoneau ca ar fi fost operat la genunchi, motiv pentru care merge greu si se duce la control. Dar se pare ca nu e asa.

Florin Piersic vorbeste despre sanatatea sa dupa ce a fost vazut la spital si sustine ca e bine. Acesta a fost mereu un om activ si se duce des la terapie. Florin Piersic sustine ca asa isi intretine el sanatatea la cei 83 de ani ai sai, informeaza antena1.ro.

Florin Piersic vorbeste despre sanatatea sa

  • „Am primit multe telefoane, dar nu am fost internat și nici operat de urgență. Pur și simplu trebuie să înțelegeți că merg și eu și mai fac mișcare. Eu am fost mereu un om activ. Am făcut mișcare, am înotat, am jucat baschet. Mă așteaptă niște spectacole la Teatrul Național, apoi am de luat un premiu la Uniter, urmează un festival la Iași pe care-l face Margareta Nistor cu niște filme de-ale mele și trebuie să fiu prezent.
  • Mă îngrijesc doar… Fac întreținere. Ăsta e cel mai bun cuvânt. N-am operații, nu am nimic. Doar mă întrețin. Vreau să fiu și să mai joc în spectacole la București și la Cluj. Vă mulțumesc tuturor că vă interesați de starea mea de sănătate. Vreau să mai trăiesc și fac această mișcare de întreținere. Trebuie să mă mișc, să fac chestii din astea. Vă iubesc pe toți și vă mulțumesc că vă gândiți la mine”, a declarat Florin Piersic.
Publicat: 25 Mar. 2019, 18:15 Vedete
Pe aceeași temă