Tipul asta e noul „Carla’s Dreams”! Are 20 de ani si o voce dementiala! Iubita lui din copilarie a murit si atunci el s-a apucat de muzica! VIDEO

Publicat: 25 mart. 2019, 16:35 Autor: D. C. Vedete

Melodia asta te va rascoli pentru ca este cantata cu atata suferinta de un tanar care nu are doar voce ci si o poveste incredibil de dureroasa.

Tipul asta e noul „Carla’s Dreams”! Are 20 de ani si o voce dementiala! Un tânăr de la Chișinău a reușit să cucerească juriul de la „Românii au talent” cu o piesă de la „The Motans”. Denis Lupan, în vârstă de 20 de ani, care a obținut patru de „DA” în timpul preselecțiilor, reușind să se califice în etapa următoare.

Interpretarea lui a fost de-a dreptul emotionanta si s-a simtit pana la ultimul telespectator ca Denis a pus foarte mult suflet in melodia pe care a cantat-o. Denis Lupan a dezvăluit că și-a interpretat durerea.

Prietena lui din copilărie, cu care a avut o relație timp de patru ani, a murit după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă. „Ea pentru mine era totul”, a spus tânărul. „După cum ai interpretat aici, e mai mult decât un cântec în spate. Ești foarte talentat, dar peste talentul tău am avut parte de un moment foarte sincer”, a menționat unul dintre membrii juriului, Andi Moisescu.

Tipul asta e noul „Carla’s Dreams”

„Iubita mea din copilarie a murit de o boara care nu are leac. Cel mai greu este sa vezi cum omul pe care il iubesti, in fiecare minut in fata ta, pleaca si nu poti sa faci nimic. Ea pentru mine era totul. Dupa ce a decedat mi-a fost, foarte, foarte greu. Afara nici nu ieseam, nu vorbeam cu nimeni, nici cu parintii. A fost chiar si un moment in care eram pe acoperis si a fost un moment in care aveam sa fac o prostie foarte mare. Dupa care un prieten foarte bun de-al meu a vazut in ce stare sunt, m-a luat si m-a dus la un profesor de canto. Ei ii placea munca si asa muzica mi-a salvat viata.” a povestit el printre lacrimi despre cat de greu i-a fost in viata desi este doar un tanar de 20 de ani.

Mama lui Denis lucrează în Israel, unde are grijă de bătrâni. Tatăl său este electrician, dar locuiește separat din cauza dependenței de alcool. Tânărul a menționat că a început să meargă la canto la sugestia unui prieten. Acum, muncește la un studio de muzică și merge la evenimente. A reușit să se afirme la diverse concursuri. De exemplu, a câștigat un festival internațional de muzică desfășurat anul acesta în Bulgaria. Denis are un vis – să aibă propria trupă.

Publicat: 25 mart. 2019, 16:35 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă