Andreea Balan, dureri cumplite: „Vreau morfina ca mor!” VIDEO

Publicat: 25 Mar. 2019, 14:51 Vedete

Luna martie 2019 va fi o luna pe care artista noastra nu o va uita niciodata! Pe 4 a nascut prin cezariana a doua fiica si a fost la un pas de moarte.

Andreea Balan a avut dureri cumplite dupa cezariana. Andreea Balan s-a trezit intr-o balta de sange si a ajuns la spital de urgenta. Artista a mai fost operata de doua ori din cauza unor hematoame aparute. Cantareata a fost internata de urgenta si operata de medicii de la Sanador.

Andreea Balan a avut dureri cumplite dupa cele trei operatii suferite in mai putin de o luna. Artista le-a marturisit fanilor sai prin ce dureri cumplite a trecut. Andreea Balan a publicat un clip video pe vlogul ei de YouTube unde s-a confesat fanilor sai.

„Vlogul de luni e nelipsit si in cel de azi va povestesc ce s-a intamplat in ultimele 3 zile in spital si cum m-am simtit cu a 3a operatie. Ma bucur ca prin aceste filmari, aflati direct de la mine tot ceea ce se intampla cu viata mea si asa sper sa nu ascultati opiniile celor care apar la tv si vorbesc complet pe langa subiect”, a scris Andreea Balan pe Facebook.

Andreea Balan, dureri cumplite VIDEO


“Nu contează ce efecte secundare are morfina! Vă rog să-mi daţi, că mor de durere. Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni.

Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom.

Andreea Balan a slabit enorm

Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente. Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi.

Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, şi-a spus oful Andreea Bălan, pe internet.

Publicat: 25 Mar. 2019, 14:51 Vedete
Pe aceeași temă