Andreea Balan, pe patul de spital! Vedeta e trista si indura dureri cumplite

Publicat: 23 mart. 2019, 11:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

In urma cu 15 ore, in jurul orei 20.00, Andreea Balan a publicat o imagine cu ea, de pe patul de spital. Vedeta a ajuns a treia oara la clinica privata unde a nascut.

Andreea Balan, trista pe patul de spital! Vedeta indura dureri cumplite dupa ce a suferit complicatii in urma operatiei de cezariana pe care a avut-o pe data de 4 martie 2019. Tot in aceasta zi, Andreea Balan a facut stop cardio-respirator si a fost la un pas de moarte.

Din fericire, medicii au reusit sa o salveze. Andreea Balan a marturisit, in urma cu cateva zile, ca a stat inconstienta timp de 20 de ore. Din fericire, a scapat de probleme. Dar ghinionul a urmarit-o si dupa externarea din Sanador.

Andreea Balan, pe patul de spital!

Operatia de cezariana a facut hematoame si vedeta s-a trezit intr-o balta de sange. Andreea Balan a ajuns in spital de doua ori dupa interventia de cezariana. Cu toate ca a incercat sa pastreze secretul despre hematoamele sale, presa a aflat. Andreea Balan a confirmat ulterior ca a ajuns la spital de doua ori.

In prezent, Andreea Balan se afla in afara oricarui pericol. Artista a publicat pe 22 martie 2019, la ora 20.00, o imagine trista, de pe pagul de spital. Este conectata la aparate, dar operatiile au fost un succes. Din nefericire, Andreea Balan a fost operata de doua ori in scurt timp si acum are dureri cumplite.

”M-am trezit, sunt ok si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a decurs bine si s-au eliminat toate hematoamele. Acum ma “lupt” cu durerea fizica deoarece aceasta operatie ma doare cat celelalte 2 la un loc ? Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si de incurajare. Ma ajuta mult…”, a scris vedeta pe Facebook.

Publicat: 23 mart. 2019, 11:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×