Florin Piersic, la spital de urgenta! Ce se intampla cu indragitul artist

Publicat: 25 Mar. 2019, 14:06 News 3

Varsta inaintata isi spune cuvantul. Consacratul artist al Romaniei a ajuns la inceputul saptamanii de urgenta la spital, cu probleme.

Florin Piersic, la spital alaturi de ‘mana lui dreapta’. Actorul a ajuns intr-o clinica din Bucuresti unde a fost consultat de un medic. Florin Piersic a asteptat in masina parcata in curtea clinicii pana cand medicul a putut sa il consulte. Nu a vrut sa stea in sala de asteptare pentru a nu fi vazut de fani.

Cu toate astea, Florin Piersic a fost acostat de cativa trecatori care l-au recunoscut. A stat cateva minute cu ei si au discutat vrute si nevrute. Cand a fost sunat, Florin Piersic s-a ridicat cu greu de pe scaun.

Florin Piersic, la spital de urgenta

florin piersic 2019
Florin Piersic are 83 de ani

Acesta are probleme cu picioarele deoarece abia a ajuns pana in cabinetul mediului, informeaza spynews.ro. In clinica, Florin Piersic a fost preluat de un reprezentant care l-a condus pana in cabinet. Femeia care are mare grija de actor i-a rugat pe cei din clinica sa nu discute cu presa.

  • „Nu trebuie să răsufle nimic în presă. Ddacă se află ceva, să spuneţi că maestrul a venit pentru puţină terapie”, le-ar fi spus femeia celor care au intrat in contact cu Florin Piersic, in cadrul clinicii din Capitala.

La plecare, Florin Piersic a carat dupa el mai multe documente medicale si un plic cu o radiografie.

Publicat: 25 Mar. 2019, 14:06 News 3
Pe aceeași temă