Florin Piersic catre Ion Iliescu: „Sa-mi giuguilesti barzoiul!” De ce i-a spus asta fostului presedinte al Romaniei VIDEO

Publicat: 04 Mar. 2019, 17:06 News 3

Florin Piersic a facut declaratii inedite cu privire la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Marturisirea a fost facuta la Neata, de la Antena 1.

Florin Piersic catre Ion Iliescu: „Sa-mi giuguilesti barzoiul!” Invitat in cadrul matinalului ‘Neata cu Razvan si Dani’, Florin Piersic a facut atmosfera, in stilul carasteristic, si a socat prin cateva afirmatii la care nu se astepta nimeni.

„E o poveste foarte draguta, cand eu primeam telefoane de la o fata care spunea ‘Va iubesc, sunt indragostita de dumnevoastra’. Zic ‘Dar cum va cheama’, la care ea a spus ‘Mihaela Muscalu’. Zic bravo, extraordinar, ce nume ai” a inceput Florin Piersic povestea.

Dupa care, actorul a mai spus ca tanara de la telefon i-a declarat ca il iubeste tare mult, de foarte multa vreme, iar aceasta il suna la fiecare cinci minute pentru a-i spune acelasi lucru. Enervat, Florin Piersic i-a spus sa vina la el acasa.

„Fata, ce ma mai suni? Vino pana la mine acasa, ce e asa mare lucru, ca doar nu te mananc. Iti spun exact unde stau, te urci in lift si acolo o sa vezi pe usa o oglinda” a continuat acesta.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Mar. 2019, 17:06 News 3
Pe aceeași temă