Florin Piersic catre Ion Iliescu: „Sa-mi giuguilesti barzoiul!” De ce i-a spus asta fostului presedinte al Romaniei VIDEO

Publicat: 04 Mar. 2019, 17:06 News 3

Florin Piersic a facut declaratii inedite cu privire la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu. Marturisirea a fost facuta la Neata, de la Antena 1.

Florin Piersic catre Ion Iliescu: „Sa-mi giuguilesti barzoiul!” Invitat in cadrul matinalului ‘Neata cu Razvan si Dani’, Florin Piersic a facut atmosfera, in stilul carasteristic, si a socat prin cateva afirmatii la care nu se astepta nimeni.

„E o poveste foarte draguta, cand eu primeam telefoane de la o fata care spunea ‘Va iubesc, sunt indragostita de dumnevoastra’. Zic ‘Dar cum va cheama’, la care ea a spus ‘Mihaela Muscalu’. Zic bravo, extraordinar, ce nume ai” a inceput Florin Piersic povestea.

Dupa care, actorul a mai spus ca tanara de la telefon i-a declarat ca il iubeste tare mult, de foarte multa vreme, iar aceasta il suna la fiecare cinci minute pentru a-i spune acelasi lucru. Enervat, Florin Piersic i-a spus sa vina la el acasa.

„Fata, ce ma mai suni? Vino pana la mine acasa, ce e asa mare lucru, ca doar nu te mananc. Iti spun exact unde stau, te urci in lift si acolo o sa vezi pe usa o oglinda” a continuat acesta.

Florin Piersic catre Ion Iliescu: „Sa-mi giuguilesti barzoiul!”

Florin Piersic catre Ion Iliescu:

Actorul a stabilit cu tanara sa se vada in urmatoare zi la 7 seara, numai ca a avut parte de o reala surpriza, pentru ca in locul tinerei indragostite se afla cu totul altcineva.

„Ma duc la usa, nu ma uit prin vizor, deschid usa si in fata mea, Dani Iordachescu. Ii zic ‘Ce-i mai, nenorocitule’ la care el imi zice ‘Am venit sa te vad, eu sunt Mihaela Muscalu’. Uitasem ca el imita voci de femei in fiecare zi la Institutul de Teatru”.

Insa partea cea mai amuzanta abia acum vine, cand Florin Piersic a primit dupa cateva zile un telefon:

„Alo! Florin? Sunt…la care eu am spus ‘Inainte de asta, pentru ca ti-am recunoscut Dane vocea, vreau sa-ti spun adevarul, ca stii ca noi intre noi vorbim asa ceva: sa-mi giugiulesti barzoiul. La care vocea de la telefon zice ‘Imi pare rau, draga Florin Piersic, eu sunt Ion Iliescu”.

Vezi clipul video integral aici:

Publicat: 04 Mar. 2019, 17:06 News 3
Pe aceeași temă