Cum arata cel mai mare SUV din lume! Are 10 roti si cantareste 24 de tone! Ciudatenia asta nu seamana cu nimic din ce ai mai vazut pana acum!

Publicat: 04 Mar. 2019, 15:58 Viral

Arata mai degraba a locomotiva de tren. Este atat de mare si de greoaie incat nu poate face manevre de intoarcere decat in mijlocul desertului.

Cum arata cel mai mare SUV din lume! Are 10 roti si cantareste 24 de tone! Un seic din Emiratele Arabe Unite a dus la superlativ pasiunea pentru masini! A combinat un camion militar de transport cu piesele de la un jeep si a rezultat cel mai mare SUV din lume.

Monstrul cantareste 24 de tone, are 10 roti, 11 metri lungime, iar sub capota e dotat cu un motor turbo diesel de 15.2 litri, de 600 de cai putere.

Cum arata cel mai mare SUV din lume

Seicul este cunoscut in lumea araba pentru excentricitatile sale; detine una dintre cele mai mari si bizare colectii de masini din lume, are cel mai mare palat regal si, in plus, si-a scris numele pe nisipul unei insule din Abu Dhabi cu litere atat de mari, incat sunt vizibile din spatiu.

In imaginile cu monstrul se poate vedea cat de mare este masina si prin faptul ca soferul trebuie sa se urce pe o scara situata in spatele masinii pentru a putea ajunge la usa masinii SUV.

Publicat: 04 Mar. 2019, 15:58 Viral
Pe aceeași temă