Cine este blonda care a inlocuit-o pe Flavia la ‘Neata! Antena 1 a dat lovitura VIDEO

Publicat: 04 mart. 2019, 13:39 Autor: Simona News 3

"Neata cu Razvan si Dani' a ramas fara indragita 'vecina', Flavia, care a intrat in concediu de maternitate.

Fiind insarcinata in sapte luni, Flavia a decis ca este timpul sa se retraga in concediul de maternitate pentru mult ravnita odihna, pregatindu-se pentru a aduce pe lume primul ei copil.

Cel care a facut anuntul retragerii ei a fost Dani: „Trebuie să facem anunțul ca în orice familie și în orice casă. Este ultima zi în care Flavia mai prezintă rubrica meteo. De luni, Flavia ne va privi de acasă, alături de burtica ei, în încercarea de a face ceea ce noi am ținut-o în ultimii ani, pentru că e greu să-ți faci o familie când ai și treaba asta.

Flavia este de departe cea mai reușită vecină pe care am avut-o până acum. Pe Flavia, vă reamintesc, am găsit-o greu, într-un moment destul de tensionat la Neața, cu schimbări, cu trădări, cu telenovele. După ce scapă de burtică, atenție mare, are loc din nou în echipa de la Neața sau în orice alt proiect de televiziune” a spus acesta.

Cine este blonda care a inlocuit-o pe Flavia la ‘Neata

Cine este blonda care a inlocuit-o pe Flavia la 'Neata

Show-ul ‘Neata a primit o ora in plus de program, pentru ca emisiunea ‘Prietenii de la 11‘, prezentata de Florin Ristei si Diana Munteanu, a fost scoasa din grila. Insa Antena 1 a decis sa faca o mutare strategica, astfel incat asistenta Ramona Olaru a fost adusa la ‘Neata in locul Flaviei.

Noul format ‘Neata va dura patru ore, incepand la ora 8:00 am si terminandu-se la 12:00 pm. Antena 1 a luat aceasta decizie pentru ca publicul este deja obisnuit cu prezenta Ramonei pe sticla, si au considerat ca este cea mai buna alegere.

„Bună dimineața, dragilor, ce faceți? V-am adus să beți și să mâncați! Eu la ora asta ajungeam, de obicei, acasă” a spus Ramona cand a intrat in platoul emisiunii, potrivit Cancan.

Publicat: 04 mart. 2019, 13:39 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă