Câştigătorii Asia Express 2024. Ei sunt concurenţii care ajung în marea finală

Publicat: 18 apr. 2024, 12:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Câştigătorii Asia Express 2024. Filmările celui mai dur reality show din România sunt aproape de final. Concurenţii rămaşi în competiţie au ajuns săptămâna trecută în Indonezia, ultima ţară în care se vor desfăşura probe. CANCAN.RO a aflat recent cine ar putea pleca acasa cu marele premiu! Toate detaliile, mai jos în articol.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon la Asia Express într-o nouă aventură la capătul lumii.

Ce concurenţi au părăsit competiţia Asia Express

Potrivit cancan.ro, vedetele ieșite de pe Drumul Zeilor până acum sunt Betty Salam & Cătălin Vișănescu, Carmen Negoiță & Andreea Perețeanu, Victor Slav & Selina, Adi Nartea & Cosmin Vîjeu.

Lor li se alătură şi concurenţii Andrei Ursu și partenerul său, Vlad Condurache, aceștia fiind eliminați în primele faze ale aventurii de la Antena 1, dar şi Mihai Găinușă şi colega lui de la radio, Oana Paraschiv.

Acestea fiind spuse, potrivit calculelor, în marea finală se luptă pentru marele premiu, Anca Țurcașiu & Andreea Samson, Ioana State & Mane Voicu, Nicolai Tand & Sorin Brotnei. Pe cei din urmă au pariat mulţi dintre fanii emisiunii încă din momentul în care au fost anunţate echipele. Rămâne de văzut însă dacă au avut sau nu dreptate.

Ce spune Irina Fodor despre schimbările de la Asia Express

La sfârșitul lunii februarie, Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024, sezonul 7. Cursa a început pentru concurenţi în Thailanda. Prezentatoarea show-ului le-a arătat la momentul respectiv fanilor câteva imagini din locurile minunate pe care le-au vizitat.

„Thailanda.😍 Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante.🤩 Love it!”, spunea ea.

După Thailanda, cei rămaşi în competiţie au ajuns în Malaysia, unde s-au confruntat cu noi situații neprevăzute, care vor fi prezentate pe larg în curând pe Antena 1.

Recent, Irina Fodor a anunţat că emisiunea a ajuns în ultima etapă a filmărilor. De la fereastra hotelului unde e cazată, prezentatoarea TV le-a arătat fanilor că au ajuns în Indonezia şi de asemenea a publicat câteva imagini cu peisajele de vis de care se bucură.

„După cum bănuiesc că ați ghicit deja, suntem în cea de-a treia țară de pe Drumul Zeilor: Indonezia. 🤩 Am început traseul dintr-o zonă înconjurată de vulcani. 😱S-au schimbat puțin lucrurile în cursă, pentru că aici e un trafic infernal, dar ne adaptăm.😁 Vă mai scriu”, a anunțat prezentatoarea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 apr. 2024, 12:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×