Irina Fodor dezvăluie prin ce schimbări au trecut concurenţii în timpul fimărilor de la Asia Express 2024. Ce se întâmplă cu competiția de la Antena 1

Publicat: 15 apr. 2024, 18:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Irina Fodor a făcut recent dezvăluiri despre filmările emisiunii Asia Express 2024 – Drumul Zeilor. Prezentatoarea show-ului i-a ţinut pe fani la curent în toată această perioadă, iar acum le-a transmis că participanţii au ajuns în ultima etapă a concursului, mai exact în Indonezia. De asemenea, vedeta de la Antena 1 a explicat şi ce schimbări au avut loc în timpul jocului.

La sfârșitul lunii februarie, Irina Fodor a plecat la Asia Express 2024, sezonul 7. Cursa a început pentru concurenţi în Thailanda. Prezentatoarea show-ului le-a arătat la momentul respectiv fanilor câteva imagini din locurile minunate pe care le-au vizitat.

„Thailanda.😍 Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante.🤩 Love it!”, spunea ea.

Ce spune Irina Fodor despre schimbările de la Asia Express

După Thailanda, cei rămaşi în competiţie au ajuns în Malaysia, unde s-au confruntat cu noi situații neprevăzute, care vor fi prezentate pe larg în curând pe Antena 1.

Recent, Irina Fodor a anunţat că emisiunea a ajuns în ultima etapă a filmărilor. De la fereastra hotelului unde e cazată, prezentatoarea TV le-a arătat fanilor că au ajuns în Indonezia şi de asemenea a publicat câteva imagini cu peisajele de vis de care se bucură.

„După cum bănuiesc că ați ghicit deja, suntem în cea de-a treia țară de pe Drumul Zeilor: Indonezia. 🤩 Am început traseul dintr-o zonă înconjurată de vulcani. 😱S-au schimbat puțin lucrurile în cursă, pentru că aici e un trafic infernal, dar ne adaptăm.😁 Vă mai scriu”, a anunțat prezentatoarea.

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creatorul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 15 apr. 2024, 18:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×