Ce mașini conduc artiștii pe care îi iubești. Nu poți să nu întorci capul!

Publicat: 28 Jan. 2020, 12:43 Vedete
Ce mașini conduc artiștii pe care îi iubești. Nu poți să nu întorci capul!

Vedetele autohtone parcă se întrec în a conduce mașini care de mai care mai interesante, mai puternice, mai frumoase! Iată cu ce se laudă artiștii din România pe șosele mioritice. 

Se pare că Delia e înnebunită după o anumită marcă de mașină, bolidul pe care îl conduce fiind imposibil de ignorat pe stradă! 

Frumoasa blondă deține un superb Range Rover. „Înainte conduceam foarte mult. Plecam de la concerte pe care le aveam la Chişinău sau Timişoara, de exemplu, şi veneam acasă. Se întâmpla pe vremea când nu aveam tour-manager sau şofer. Eram pasionată de condus, iar acest hobby se transformase deja în obsesie. Mă bucur că mi-a trecut. Acum iau maşina şi conduc doar prin Bucureşti”, a declarat Delia.

View this post on Instagram

#rangerover @land_rover_romania Outfit by #BSBRomania

A post shared by Delia (@delia) on

Smiley este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Cântăreţul se bucură de succes pe toate planurile, iar fiecare piesă a sa devine hit rapid.

Te-ai întrebat vreodată ce mașină conduce Smiley? Cunoscutul artist defilează pe străzile din țară și din București, la volanul unui autoturism de lux, pe măsura unuia dintre cei mai bogați cântăreți de la noi.

Inna conduce Range Rover absolut superb!

 

Publicat: 28 Jan. 2020, 12:43 Vedete
Pe aceeași temă