Un reporter si-a stilizat parul cu saliva si s-a vazut totul in direct VIDEO

Publicat: 25 Mar. 2019, 16:40 Life
Un reporter si-a stilizat parul cu saliva si s-a vazut totul in direct VIDEO

Un corespondent american de razboi a fost prins in timp ce isi facea ultimele retusuri, insa cu propria saliva.

Matt Bradley de la MSNBC se afla in Siria cand a fost zarit aranjandu-si parul intr-un mod total nepotrivit si neprofesional, folosindu-se de propria saliva de doua ori.

Jurnalistul nu stia ca incepuse transmisiunea in direct dupa ce colegul ei, Ali Velshi, l-a introdus din locatia aflata la 6000 de mile departare de sediul din New York.

Un reporter si-a stilizat parul cu saliva

Erorile de sunet au aratat ca Matt a fost prins pe picior gresit pentru ca, fara sa fie anuntat, camere video au fost pornite. In pofida faptului ca momentul a fost stanjenitor, a continuat sa transmita de la fata locului, la doar cateva secunde de la scena inconfortabila de aranjare a parului.

Clipul a inceput din studio atunci cand prezentatorul TV Velshi i-a transmis lui Matt: „Matt, care este situatia acolo?” Asteptand sa dea un raport direct din Siria cu privire la infrangerea califatului ISIS si a ostilitatilor in desfasurare din regiune, Matt dorea sa arate cat mai bine, potrivit Mirror.

Un reporter si-a stilizat parul cu saliva

Insa in mod clar nu a auzit intrebarea din studio, asa ca Matt s-a grabit sa faca ultimele retusuri, pentru ca parul nu statea asa cum ar fi trebuit.

Clipul video a fost distribuit de actrita si scriitorea Valeria Brieman pe Twitter cu titlul „ASTA TOCMAI S-A INTAMPLAT IN DIRECT!!!” A reusit sa se viralizeze rapid, primind multe like-uri si share-uri, oamenii fiind suparati.

Publicat: 25 Mar. 2019, 16:40 Life
Pe aceeași temă