Din nou doliu în presa din România! Un cunoscut jurnalist a încetat din viață!

Publicat: 04 mai 2021, 08:56 Autor: Elena Arhiva
Din nou doliu în presa din România! Un cunoscut jurnalist a încetat din viață!

Jurnalistul Mihai Leder, corespondent al Antena 3, a murit, astăzi, la vârsta de 58 de ani, chiar de Ziua Internaţională a Libertăţii Presei. Avea o experienţă de peste 20 de ani de presă.

În urmă cu o săptămână, Mihai Leder s-a simţit rău şi a fost transportat la spitalul din Bistriţa, acolo unde a fost internat pe secţia ATI. Ulterior, a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Cluj, însă toate eforturile depuse de medici au fost în zadar.
Tina Dumitrescu, o jurnalistă din Bistriţa, colegă şi prietenă a lui Mişu, a postat un mesaj emoţionant în memoria lui Mihai Leder.

„Mișu Leder, la ultima conferință de presă unde l-am văzut în viață, cu un ministru UDMR, întreabă pe careva cum se zice „galben” în maghiară. Că așa gIumea Mişu, cu substrat. I se răspunde și îl auzim pe Mișu: „Sigur nu yellow?” Am râs de ne-am împrăștiat! Era într-o zi bună Mișu, deși aveam de umblat și după Cseke și îl pândeam și pe Orban la colț de Casă de cultură, pe ploaie. Se întâmpla acum două săptămâni jumate…

Iar azi, taman de ziua presei, aflu că Mișu nu mai e printre noi… De azi, suntem mai săraci ca presă locală. Mișu a fost mereu altfel, arțăgos, tranșant, enervant de multe ori, dar neobosit. Nu știu cu cine nu te-ai certat, Mișule, dar sigur după aceea ai și râs cu persoana respectivă, iar azi te plângem și te regretăm. Dumnezeu să aibă grijă de tine! Condoleanțe familiei!”, a scris jurnalista în postarea de pe Faceboook.

Sursa foto: Facebook Mihai Leder

Publicat: 04 mai 2021, 08:56 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă