Andreea Raicu, despre traumele din copilărie: „Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom”

Publicat: 30 dec. 2022, 11:15 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Raicu, una dintre cele mai frumoase și cunoscute vedete de televiziune din România a făcut dezvăluiri exclusive despre viața și copilăria ei în podcastul tânărului jurnalist Vlad Avarvari.

Este practic un altfel de podcast cu Andreea Raicu, în care frumoasa vedetă vorbește despre debutul în lumea modei și a televiziunii. De ce era „umilită” de tatăl ei în copilărie. Dar și cum a marcat-o „abandonul” mamei în primii ani de existență.

Andreea Raicu, despre traumele din copilărie

Totodată, aflăm cum a ajuns Andreea Raicu una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine din România și cum a învățat să spună „NU”!

„Păream un copil foarte vesel. Mi-a lipsit foarte mult mama, pentru că era foarte mult timp plecată”, a declarat Andreea în timpul podcastului.

„Eram o adolescentă foarte nesigură pe ea. O adolescentă care nu se consideră deloc frumoasă. Eram foarte timidă și avea nevoie foarte mult de confirmările oamenilor din jur. Nu aveam curaj. Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom al perfecționismului. Înfricoșată să nu greșească și dornică de foarte multă iubire. Ca și copil, păream un copil foarte vesel, un copil răsfățat și foarte, foarte iubit de toată lumea. Pentru că toată lumea și-a dorit ca eu să vin în familie”, a povestit Andreea Raicu.

De ce i-a lipsit mama Andreei Raicu

Andreea Raicu a oferit detalii nemaiștiute despre copilăria ei și care a fost motivul datorită căruia se comportă ca un băiețel atunci când era mică. Lipsa mamei care era mai tot timpul plecată de acasă, din cauza jobului pe care îl avea, și-a pus atunci amprenta asupra vedetei care acum este nedespărțită de ființa care i-a dat viață.

„Am simțit că are foarte multă lume grijă de mine, mi-a lipsit foarte mult mama pentru că era foarte mult timp plecată, iar la un moment dat am devenit un copil foarte agitat pentru că mă comportam ca un băiețel, mă suiam în toți copacii, săream toate gardurile, nu suportam să mă îmbrac în fuste, eram efectiv ca un băiețel și după aia când am crescut am devenit foarte răzvrătită pentru că mi se impuneau destul de multe limite acasă, în general în zona de educație și atunci am devenit foarte răzvrătită, dar am avut niște părinți care au știut cum să gestioneze foarte bine acest lucru”, a dezvăluit Andreea Raicu în cel de-al cincilea episod al podcastului Idea Man by Vlad Avarvari.

https://www.youtube.com/watch?v=YWtlWXnTagE&t=1704s  

Publicat: 30 dec. 2022, 11:15 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă