Botezul fiicei Elenei Udrea ar putea avea loc in Romania. Ce spune Adrian Alexandrov si despre nunta

Publicat: 15 iun. 2019, 16:34 Autor: D. C. Vedete

Cei doi logodnici trec prin clipe destul de neplacute pentru o familie. Acestia isi doresc sa oficializeze cat mai repede relatia lor, dar si botezul.

Botezul fiicei Elenei Udrea ar putea avea loc in Romania. Adrian Alexandrov a fost prezent, joi seara, la Elle Media Awards 2019. A fost insotit de cativa prieteni de-ai sai, din Romania. In prezent, logodnica sa, Elena Udrea, si fiica lui, Eva, se afla in Costa Rica.

Elena Udrea asteapta ca judecatorii din Romania sa ia o decizie finala in cazul ei. Abia atunci va pune la punct toate detaliile legate de nunta ei cu Adrian, dar si botezul fiicei sale, Eva. Micuta a venit pe lume in septembrie 2018. La scurt timp de la nastere, Elena Udrea a fost incarcerata.

Botezul fiicei Elenei Udrea, in Romania?

Acum, Adrian Alexandrov face naveta Romania-Costa Rica si retur. Acesta are grija de familia lui, aflata peste hotare, dar revine in tara si pentru afacerile sale. Fostul model este mandru nevoie mare de fiica sa, Eva.

„Eva a crescut, mai are un pic și face 9 luni, pe 20 iunie. Este o frumusețe de copil și, cel mai important, e și foarte cuminte. Nu am avut probleme cu ea, nu plânge noaptea, nu ne ține treji. Noi, din fericire, am avut noroc, pentru că știu cazuri de părinți care nu dormeau cu nopțile, atât de obositor era”, a marturisit Adrian pentru libertatea.ro.

Nunta Elenei Udrea cu Adrian Alexandrov, amanata

Micuta Eva va implini 9 luni peste o saptamana. Cu toate astea, micuta nu a fost botezata pana acum. Acestia si-ar dori sa se intoarca in Romania pentru a pune la punct crestinarea fetei, dar si nunta lor. Acestia asteapta ca Elena Udrea sa nu mai aiba probleme cu legea pentru a se intoarce.

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sunt fericiti alaturi de fiica lor. Eva Maria creste pe zi ce trece

„Ne dorim foarte mult să face botezul și nunta aici, dar încă nu ne punem face planuri, pentru că nu știm ce se întâmplă. Vedem dacă i se aprobă statutul Elenei (de refugiat politic – n.r.) și, în funcție de aceste lucruri, vom lua și o decizie în perioada următoare. Eu abia aștept să o aduc acasă pe Eva.

A început să înțeleagă lucruri deja. Când îi spui să facă anumite lucruri, chiar începe să înțeleagă. Elena e liniștită, în măsura în care se poate. E o mămică foarte bună și are grijă foarte mult de copil”, a mai declarat Alexandrov.

Adrian Alexandrov a pus mana pe 200.000 de euro! Logodnicul Elenei Udrea si-a vandut bunurile. De ce

Publicat: 15 iun. 2019, 16:34 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă