Inmormantarea lui Edith Gonzalez a fost planuita de ea! Ce dorinte a avut artista pentru ultimul ei drum

Publicat: 18 Jun. 2019, 17:31 Vedete

Saptamana trecuta, indragita artista de telenovele s-a stins din viata. A murit dupa ce a luptat inca din 2015 cu cancerul de ovare.

Inmormantarea lui Edith Gonzalez a fost planuita de ea. Artista si-a luat masuri de precautie pentru ultimul drum. Aceasta a presimtit ca boala ar putea sa o rapuna din clipa in clipa. Asa ca a decis sa fie inmormantata asa cum isi doreste ea. Cel care a primit sarcina de a ii respecta toate indicatiile a fost fratele ei, Victor Manuel Gonzalez.

Edith Gonzalez nu a vrut sa traiasca in chinuri. Asa ca le-a spus rudelor ca, daca va intra vreodata in moarte cerebrala, sa o deconecteze de la aparate. Acest lucru s-a intamplat saptamana trecuta cand Edith Gonzalez a murit rapusa de cancer la ovare.

Inmormantarea lui Edith Gonzalez a fost planuita de ea

A aparut ultima filmare cu Edith Gonzalez in viata. Artista sustinea ca este bine si ruga oamenii sa nu-si faca griji pentru ea

Inainte sa moara, actrita a decis ca trupul ei sa fie depus la teatrul Jorge Negrete. Acolo, cei care au cunoscut-o, au iubit-o sau au lucrat cu ea ii puteau depune flori si aprinde o lumanare. A fost modul prin care fanii isi puteau lua adio de la ea, pentru ultima oara.

Modul in care fiica lui Edith Gonzalez a aflat ca mama ei a murit. Are doar 14 ani

La inmormantarea ei, Edith Gonzalez a avut o dorinta aprinsa. Si-a dorit ca o trupa de mariachi sa ii cante. Acest lucru s-a intamplat deoarece fratele ei nu i-a iesit din cuvant. Trupa a cantat piesele preferate ale ei, printre care „Si nos dejan”, „Cielo Rojo” și „Las Golondrinas”.

EXCLUSIV. Radhu, românul celebru în Argentina, dezvăluiri despre Edith Gonzalez! Cum s-au cunoscut cei doi și ce planuri aveau. Detalii despre ultimele ei clipe de viață

Ultima dorinta a lui Edith Gonzalez

Cat despre fiica ei, Edith Gonzalez si-a rugat o prietena sa o tina departe de presa din Spania. Nu a vrut ca adolescenta in varsta de 14 ani sa fie interdievata sau fotografiata de jurnalisti, informeaza crhoy.com. Edith Gonzalez a murit în data de 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. A fost inmormantata weekendul trecut.

Scrisoarea lui Edith Gonzalez pentru fiica ei a fost publicata! Ce i-a spus actrita care stia ca va muri

Publicat: 18 Jun. 2019, 17:31 Vedete
Pe aceeași temă