Oamenii s-au mobilizat pentru Mihai Constantinescu! Gestul de milioane facut de 100 de oameni e superb!

Publicat: 18 Jun. 2019, 15:32 News 3

De mai bine de o luna, indragitul cantaret al Generatiei de Aur a muzicii romanesti e in spital. Acesta a suferit 3 stopuri cardiace si e in coma.

Oamenii s-au mobilizat pentru Mihai Constantinescu. 100 de oameni s-au prezentat marti, 18 iunie, la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Acestia s-au dus special pentru a dona sange pentru Mihai Constantinescu. Artistul se afla in coma de mai bine de o luna.

Printre cei care au donat sange pentru Mihai Constantinescu se numara cantaretul Petre Geambasu si sotia lui. Din pacate, din cauza varstei lor, cei doi nu au putut dona sange. In schimb, au facut acest gest alti oameni.

Oamenii s-au mobilizat pentru Mihai Constantinescu

„Noi am venit, dar suntem depășiți de vârstă (…) Ne-am întâlnit cu Simona (soția lui Mihai Constantinescu – n.red), ne-am luat în brațe. Acum 10 zile au vrut să-l deconecteze și bravo ei că a refuzat, că lucrurile se mai pot schimba”, a declarat Petre Geambașu, la ieșirea din spitalul Floreasca, conform mediafax.ro.

Conform sotilor Geambasu, pentru a dona sange exista limita de varsta. Femeile pot dona pana la 59 de ani, iar barbatii pana la 65 de ani. Multi tineri au fost azi prezenti la Spitalul Floreasca pentru a dona sange. Admiratorii artistului au venit la spital după ce apropiații artistului au făcut un apel în acest sens.

Ce se intampla cu creierul lui Mihai Constantinescu

Au trecut o luna si 3 zile de cand artistul este internat in Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Este ventilat, in continuare, de aparate.

Ce se intampla cu creierul lui Mihai Constantinescu? Conform unei declaratii reente a lui Adrian Daminescu, prieten bun cu artistul, sansele de a se recupera sunt mici. Acesta sustine ca medicii il tin pe cantaret in coma pentru ca mintea lui are nevoie de cat mai multa odihna.

„A fost deconectat de la aparate, dar în continuare este ţinut într-o comă controlată, pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze, exact cum a fost la Cotabiţă. Cotabiţă a fost în Roma Antică, a văzut multe, a fost în Grecia Antică, el a avut foarte multe. Cum să vă spun, foarte multe drumuri de făcut şi atunci sigur că şi-a mai adus aminte şi de faptul că el este Gabi Cotabiţă.

Mihai Constantinescu, probleme cu respiratia! Ce se intampa cu indragitul artist la o luna de la internare

Aşa se aşteaptă şi de la Mihăiţă să îşi revină. Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comnune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta, şi sperăm ca Dumnezeu, că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău.

Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a spus Adrian Daminescu pentru Antena Stars.

Mihai Constantinescu, în stare vegetativă. Medicii au fost nevoiți să-i secționeze traheea

Publicat: 18 Jun. 2019, 15:32 News 3
Pe aceeași temă