Fiicele lui Mutu din casnicia cu Consuelo sunt adevarate domnisoare. N-o sa crezi cat au crescut

Publicat: 18 Jun. 2019, 14:30 News 3

Fostul fotbalist se afla acum in vacanta cu actuala sotie chiar in Republica Dominicana.

Fiicele lui Mutu din casnicia cu Consuelo sunt adevarate domnisoare. Se pare ca Adrian Mutu si Consuelo au ramas in relatii bune de dragul copiiilor iar ultimele pzoe postate demonstreaza acest lucru.

Adrian si sotia sa, Sandra, se afla in vacanta in Republica Dominicana si chiar au fost acasa la fosta lui sotie pentru ca Adrian si fiicele sale sa petreaca timp impreuna.

Fiicele lui Mutu din casnicia cu Consuelo sunt adevarate domnisoare

Fiicele lui Mutu din casnicia cu Consuelo sunt adevarate domnisoare

 

Nu s-a sfiit sa ascunda acest lucru, din contra, pentru a imortaliza momentul s-au facut multe poze care s-au postat rapid pe social media, fanii acestuia fiind incantati sa vada pozele cu frumoasele lui fiice.

Adriana si Maya, fetele provenite in urma casniciei cu Consuelo, au crescut si sunt doua domnisoare superbe, care seamana atat cu mama lor, insa au trasaturi si de la Adrian.

In prezent, Adrian este casatorit cu Sandra, relatia oficializandu-se in 2016, iar anterior a fost casatorit cu Consuelo Mutu, iar inaintea acesteia cu Alexandra Dinu, mariaj care a durat 3 ani, intre 2001 si 2004, din care a rezultat un baiat, Mario.

Ce s-a ales de Consuelo, una dintre fostele sotii ale lui Adrian Mutu

Au trecut 6 ani de cand cei doi si-au spus „Adio” si au decis sa mearga pe drumuri separate. Doar cei 2 copii pe care ii au ii fac sa tina legatura.

Consuelo a decis sa renunte la numele de Mutu si sa revina la Matos. Mutu si-a refacut viata alaturi de frumoasa Sandra Bachici, care este a 3-a sotie a briliantului.

Adrian Mutu locuieste in prezent in Emiratele Arabe Unite, unde antreneaza echipa Al Wahda 2, secunda clubului pregatit e Laurentiu Reghecampf.

In acelasi timp Consuelo a revenit in Republica Dominica, tara ei natala, unde isi traieste viata linistita alaturi de cei 2 copii in acel paradis.

Publicat: 18 Jun. 2019, 14:30 News 3
Pe aceeași temă