Sotul Andreei Tonciu a spus adevarul despre divort: „Nu stiu cum a reusit sa ma schimbe”

Publicat: 18 Jun. 2019, 09:54 News 3

Daniel Niculescu a decis sa rupa tacerea si sa spuna care este adevarul cu privire la zvonurile legate de divortul de bruneta.

Sotul Andreei Tonciu a spus adevarul despre divort. De ceva vreme se tot zvoneste ca intre cei doi sunt ceva probleme care ar putea duce chiar la divort.

Se pare ca lucrurile nu sunt deloc asa, din contra, Andreea si Daniel fiind mai fericiti ca oricand. Daniel a recunsocut ca nici macar nu a venit in discutie tema divortului fiindca nu este cazul.

Sotul Andreei Tonciu a spus adevarul despre divort

Sotul Andreei Tonciu a spus adevarul despre divort

Cei doi sunt extrem de fericiti iar Daniel chiar ar mai vrea un copil, fiindca ii place la enbunie ipostaza de tatic, iar inca un copil l-ar implini complet.

„Hai să fim sinceri, cine nu se ceartă? E normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț. Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe. Sunt foarte fericit pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit.

Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva. Chiar mă gândesc să ne mutăm, într-un an, de la apartament la vilă, casă. Mai vreau un copil, ce-o vrea Dumnezeu, fată, băiat, îmi doresc…într-un an, doi, vreau și chiar mă gândesc” a spus Daniel Niculescu la Antena Stars.

Weekendul trecut a fost unul plin de emotii pentru Andreea si Daniel, fiindca au fost nasi de botez pentru prima oara pentru copilul unui bun prieten. Cei doi au fost extrem de eleganti si au parut mai fericiti ca niciodata.

Publicat: 18 Jun. 2019, 09:54 News 3
Pe aceeași temă