Acesta este singurul copil nascut la Cernobil dupa infioratoarea explozie din 1986. Cum arata dupa ce a fost hranit cu lapte iradiat

Publicat: 17 Jun. 2019, 17:08 Life

Cazul socant de la Cernobil inca ridica multe semne de intrebare si noi povesti continua sa apara.

Acesta este singurul copil nascut la Cernobil dupa infioratoarea explozie din 1986. Este vorba despre Marika, acum in varsta de 19 ani, care s-a nascut in „locul groazei” fiindca parintii nu au vrut sa se mute.

Este si singurul copil care s-a nascut la Cernobil dupa explozia reactorului care a adus moartea a sute de mii de oameni. Tanara s-a nascut in 1999, iar autoritatile ucrainiene au incercat sa mentina totul secret.

Acesta este singurul copil nascut la Cernobil

Acesta este singurul copil nascut la Cernobil

Au considerat ca este „rusinea” fiindca acel copil s-a nascut intr-o familie de muncitori care locuiau ilegal la 30 de kilometri de Cernobil. Motivul pentru care parintii fetei nu au vrut sa se mute a fost motivat de lipsa unei case alternative.

Din aceasta cauza, au fost acuzati ca iti abuzeaza fiica si o omoara. Marika a fost hranita cu lapte provenit de la vaci car se hraneau cu iarba provenita din zona extrem de iradiata.

Astfel ca mama sa a trebuit sa faca faca multor polemici legate de fiica ei si sa nege toate zvonurile iscate de-a lungul acestor ani. „Dacă oamenii cred că e mutant sau că are două capete, greşesc foarte mult. Este un copil absolut minunat şi sănătos din ceea ce putem observa noi.

Oamenii de aici cred că Marika este un simbol al renaşterii Cernobîlului, un semn de la Dumnezeu pe care îl interpretează drept o binecuvântare că trăiesc aici şi că viaţa revine în aceste locuri”, a spus Lydia, mama Marikai, in varsta de 66 de ani, potrivit romaniatv.net.

Publicat: 17 Jun. 2019, 17:08 Life
Pe aceeași temă