Lorelai Mosnegutu, fata fara maini care a castigat „Romanii au talent”, are o viata complet diferita

Publicat: 18 iun. 2019, 10:55 Autor: Simona News 3

Lorelai este cea care a castigat inimile tuturor romanilor in 2017, cand si-a facut aparitia la "Romanii au talent".

Lorelai Mosnegutu, fata fara maini care a castigat „Romanii au talent” in 2017 si care a induiosat toti romanii traieste o viata complet diferita acum, fiind o schimbare radicala.

Cu banii castigati la acest show, a reusit sa-si cumpere un apartament, acesta fiind doar unul dintre lucruri pozitive care i s-au intamplat in ultimul timp.

Lorelai Mosnegutu, fata fara maini care a castigat „Romanii au talent” in 2017

Lorelai Mosnegutu, fata fara maini care a castigat

In luna aprilie a acestui an, Lorelai Mosnegutu a trait o experienta unica, de neuitat, pentru ca a fost invitata in America cu ocazia aniversarii a 25 de ani a Challenged Athletes Foundation.

„Dragii mei, am fost invitată în aprilie în San Diego (California) cu ocazia aniversării a 25 de ani a fundației Challenged Athletes Foundation! Mulțumesc din suflet domnului director Jeffrey Essakow pentru această superbă invitație!

Va mărturisesc că a fost o experiență inedită într-un colț de rai cu oameni onești, minunați și super fericiți, o fericire molipsitoare, pe care am trăit-o la maxim!

Felicitări tuturor pentru astfel de evenimente! Demonstrați că vă păsa de persoane speciale ca noi! Fiți binecuvântați cu toții, care sprijiniți această fundație C.A.F.! ?❤????????❤„, a scris Lorelai Mosnegutu pe pagina de Facebook.

Lorelai, in varsta de 16 ani, a terminat scoala gimnaziala si chiar a iesit premianta, cu locul 1, avand cea mai mare medie.

Publicat: 18 iun. 2019, 10:55 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă