Meghan Markle, inselata de Printul Harry cu un model! Detalii socante au iesit la iveala despre amantlacul lui

Publicat: 17 iun. 2019, 19:38 Autor: D. C. Vedete

Informatia a fost publicata de catre un biograf al regalitatilor. Acesta sustine ca aventura a avut loc inainte de nunta din mai 2018.

Meghan Markle, inselata de Printul Harry cu un model Burberry. Informatia a fost publicata de Angela Levin in cartea ‘Harry: conversatii cu Printul’. Aceasta explica cum ducele de Sussex s-a intalnit cu Sarah Ann Macklin la o petrecere. Cei doi s-au inteles de minune si idila a pornit de aici.

Expertul sustine ca totul a fost doar o aventura. Cei doi s-au intalnit in timp ce Printul Harry si Meghan Markle erau la inceputul relatiei lor. Idila celor doi nu a durat prea mult deoarece sunt firi diferite. Asa ca au rupt relatia si Harry s-a intors la Meghan Markle.

Meghan Markle, inselata de Printul Harry cu un model

„In primele luni de relatie cu Meghan Markle, Printul Harry a iesit la mai multe intalniri cu modelul Burberry, Sarah Ann Macklin. S-au intalnit in cadrul unei petreceri private. Cei doi au vorbit, el i-a luat numarul de telefon si apoi a bombardat-o cu zeci de mesaje. Dar s-a dovedit ca totul a fost o aventura.

Meghan Markle si Harry s-au inteles, desi sunt diferiti. Ea militeaza pentru un trai foarte curat si abia consuma alcool. Din punctul asta de vedere, sunt pe lungimi de unda diferite. Printul Harry nu voia sa aiba o relatie serioasa.

In plus, se crease si o confuzie in jurul lui Meghan. Nu se stia daca, la vremea respectiva, s-a despartit sau nu de iubitul cu care a stat 2 ani, chef Cory Vitiello”, sustine autoarea, citata de The Sun.

Cum arata bebelusul regal? Meghan Markle a publicat prima poza cu chipul fiului sau, Archie

Printul Harry, aventura cu modelul Sarah Ann Macklin

Palatul Buckingham nu a comentat aceste informatii aparute in presa internationala. Printul Harry si Meghan Markle au fost cuplati de Violet von Westenholz, in 2016.

„Dupa ce s-au cunoscut prima oara, s-au grabit sa mai aranjeze inca o intalnire romantica. S-au vazut in Londra, cu ajutorul unor prieteni comuni. Au fost la o cina romantica in cadrul unui club privat. Au avut o intalnire relaxata deoarece stiau ca nimeni nu ii va fotografia.

Printul Philip i-a spus Printului Harry sa nu se casatoreasca cu Meghan Markle! De ce nu o voia in familia regala

Au stat de vorba ore bune si Printul Harry si-a dat seama ca a cunoscut pe cineva deosebit”, a mai adaugat scriitoarea. Cei doi s-au intalnit 6 luni in discretie totala. Apoi au facut publica relatia lor. Logodna a fost anuntata in noiembrie 2017 si nunta a avut loc in mai 2018.

Printul Harry a umilit-o pe Meghan Markle in public! Ce i-a spus de ei, efectiv, i-a piert zambetul de pe buze VIDEO

Publicat: 17 iun. 2019, 19:38 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă