Printul Philip i-a spus Printului Harry sa nu se casatoreasca cu Meghan Markle! De ce nu o voia in familia regala

Publicat: 17 Jun. 2019, 16:56 Vedete

Ducele de Sussexa fost atentionat de mai toata familia sa inainte de a se casatori in urma cu 1 an. Conform presei, nimeni nu o voia pe Meghan Markle.

Printul Philip i-a spus Printului Harry sa nu se casatoreasca cu Meghan Markle. Discutia dintre cei doi a avut loc inainte de nunta, in perioada in care Harry ii facea curte lui Meghan Markle. La vremea respectiva, actrita juca in serialul ‘Suits’ de unde s-a retras.

Inainte ca relatia lor sa fie serioasa, Printul Philip a vorbit cu nepotul sau. Acesta i-a spus o regula de baza a membrilor familiei regale a Marii Britanii. Si anume: ‘Iesim cu actrite in public, dar nu ne casatorim cu ele’. Se pare ca toata familia i-a spus Printului Harry sa nu se insoare cu Meghan Markle.

Printul Philip i-a spus Printului Harry sa nu se casatoreasca cu Meghan Markle

Cu toate ca nimeni nu a prea vrut-o in familia regala, Meghan Markle l-a ‘vrajit’ pe Printul Harry. Aceasta s-a casatorit cu el p e 19 mai 2018 si au un copil impreuna. Vorbele Printului Philip nu au afectat relatia cu nepotul si sotia lui. Chiar el a fost printre primele persoane care l-au vazut pe Archie, dupa nastere.

„Am dat nas in nas cu Ducele in timp ce veneam aici (n.r. la prima sedinta foto a lui Archie), ceea ce a fost dragut”, a marturisit Meghan Markle in mai 2019.

Cum arata bebelusul regal? Meghan Markle a publicat prima poza cu chipul fiului sau, Archie

De ce nu o voia in familia regala

Dar nu doar Printul Philip si-a facut probleme cand iubirea dintre Harry si Meghan a inceput. Printul William a purtat si el o discutie cu fratele sau despre relatia celor doi. ‘Relatia ta se misca prea repede, esti sigur pe tine?’, i-ar fi zis William lui Harry.

Donald Trump a umilit-o pe Meghan Markle. Ce a putut sa spuna despre Ducesa de Sussex VIDEO

Conform surselor The Sun, Harry i-a luat apararea mereu lui Meghan Markle. Acesta a sustinut ca iubirea lor este autentica si si-o doreste de sotie. Oficialii de la Palatul Buckingham au refuzat sa ofere o declaratie oficiala in legatura cu aceste informatii noi.

Printul Harry a umilit-o pe Meghan Markle in public! Ce i-a spus de ei, efectiv, i-a piert zambetul de pe buze VIDEO

Publicat: 17 Jun. 2019, 16:56 Vedete
Pe aceeași temă