Nunta in showbiz! Fostii concurenti de la „Insula Iubirii” s-au casatorit! Au spus „DA” in fata altarului

Publicat: 18 Jun. 2019, 10:25 Vedete

Nunta mare pentru doi fosti concurenti de la "Insula Iubirii", care au decis sa-si uneasca destinele pe viata.

Nunta in showbiz! Fostii concurenti de la Insula Iubirii s-au casatorit! Medana si Robert, doi fosti concurenti de la „Insula Iubirii” s-au casatorit religios in acest weekend.

Au fost mai frumosi ca niciodata iar fericirea s-a citit pe chipurile lor. Au trecut peste orice incercare si au decis ca este momentul ca sa-si oficializeze relatia, unindu-si destinele in fata lui Dumnezeu.

Nunta in showbiz! Fostii concurenti de la „Insula Iubirii” s-au casatorit!

Nunta in showbiz! Fostii concurenti de la Insula Iubirii s-au casatorit

Medana a publicat o serie de poze superbe pe social media, in care vedem cu cata emotie au trait cei doi acele momente unice din viata lor, alaturi de ei fiind si Erik, fiul lor.

Medana a stralucit la propriu, avand o rochie de tip sirena care i-a pus silueta de vis in evidenta, in timp ce Robert a avut un costum simplu, dar extrem de elegant.

„Pfu, nici nu stim cu ce sa incepem😂 a fost o zi atat de frumoasa pentru noi, incat fiecare dintre voi ati ocupat locul 1 in a face aceasta zi de neuitat 🙈❤️

MULTUMIM parintiilor pentru sprijinul si prezenta lor, neamurilor care au fost langa noi, NASIILOR pentru ca au acceptat sa faca parte din familia noastra Alexandra Mates cu Rosu Andrei, Sergiu Lapadus si Lăpăduș Andreea Loredana!!! Va iubim!!!❤️

Multumim tuturor prieteniilor si invitatiilor pentru tot!!! Tot!!! Fara ei, nunta ar fi fost pustie! Ati fost trup si suflet alaturi de noi mereu, iar ieri ne-ati mai demonstrat asta o data!

Ati jucat, ati cantat, ne-am distrat si am creeat multe amintiri frumoase impreuna datorita energiei voastre! Sunteti cu totii speciali pentru noi❤️ VA MULTUMIM!!!” a scris Medana pe contul ei de socializare.

Publicat: 18 Jun. 2019, 10:25 Vedete
Pe aceeași temă