Adrian Mutu ar fi incercat sa omoare un om? Ce acuzatii grave ii sunt aduse fostului fotbalist

Publicat: 03 apr. 2019, 11:25 Autor: D. C. News 3

Un barbat sustine ca Adrian Mutu ar fi incercat sa il omoare. Numele lui este Adrian Martian si are 48 de ani. Cei doi ar fi fost prieteni.

Adrian Mutu ar fi incercat sa omoare un om? Adrian Martian sustine ca fostul fotbalist ar fi vrut sa il asasineze. Cei doi au incercat sa devina asociati de afacere. Au incercat sa devina proprietarii unei fabrici bisodiesel in Italia.

Dar Adrian Mutu nu s-a inteles cu asociatul lui. Adrian Martian, de 48 de ani, a marturisit pentru GSP ca fostul fotbalist ar fi incercat sa il asasineze. Declaratiile pe care le-a facut sunt destul de grave.

Adrian Mutu ar fi incercat sa omoare un om?

  • „M-a convins cineva să mă întâlnesc cu Mutu și să vorbim despre afaceri. Eu când m-am asociat cu el nu m-am uitat în contul lui, dacă avea sau nu bani. Banii lui erau pe contul soției”, a declarat Marțian la GSP Live.

Adrian Martian sustine ca Adrian Mutu, care face videochat, are datorii la el. Pentru ca nu avea bani sa plateasca, ar fi pus la cale un plan de asasinare.

  • „Eram la o recepție, într-un hotel din Corsica și Adi din disperare că nu putea să îmi dea banii, că era dator la mine, după ce s-a făcut praf a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a spus «gata de aici nu mai pleci decât mort». Eu i-am spus: «dacă eu mor, tu mori cu mine». Cei doi corsicani când m-au văzut știau cine sunt și s-au retras. Mama lui era de față, ea îi făcea toate jocurile”, a mai spus acesta.

Adi Mutu ar fi sechestrat un baiat?

Printre aceste afirmatii, Adrian Martian sustine ca Adi Mutu ar fi sechestrat un baiat, in portbagajul masinii sale. I l-a aratat lui si Martian l-a rugat sa il elibereze.

  • „Eu eram la mine acasă și, la 4 dimineața, a venit Adi. Venind spre mine mi-a zis «hai frate să îți arăt ceva». Avea în portbagaj un băiat legat. Din câteva am înțeles l-a deranjat cu ceva băiatul respectiv. Dacă îl oprea Poliția atunci seara, «cât era el de Mutu», lua 20 de ani liniștit. Datorită mie i-a dat drumul băiatului, că el cine știe ce mai voia să-i facă, să-l dea la câini”, sustine Adrian Martian.

Adrian Mutu, finantat de Adrian Martian?

  • „Era poreclit peste tot „briliant, diamant”. Presa a pus poze cu el și manechine internaționale. Dar de unde? Ați avut voi poză cu Adi Mutu și un manechin frumos, la masă sau când se țineau de mână? Nu a avut o poză reală. Fugeau femeile de el ca de dracu. Eu am văzut ce femei avea. I-am luat eu bilet de avion să se întâlnească cu miss nu știu ce, la Paris. După ce i-am luat bilete de avion de la o companie, a venit că fata aia nu zboară cu compania aia, că aia e vedetă, nu poate să vină aia așa. Când am văzut-o i-am spus eu «și dacă veneam pe jos de la București nu voiam să stau nici de vorbă cu femeia asta»”, a incheiat marturisirea omul de afaceri Adrian Martian.

Cine e Adrian Martian

Este un afacerist roman care a facut istorie printre miliardarii din Barcelona. Este ardelean si a dat lovitura in Catalonia cu afaceri mondiale, informeaza Romania TV. Traieste intr-un lux orbitor si isi permite multe arogante.

Cu toate ca e un bun om de afaceri, a fost tepuit la viata lui. Unul dintre partenerii din Romania care l-a dezamagit a fost Adrian Mutu. Traieste de 18 ani in Barcelona unde face afaceri cu bio diesel si are asociati dintre cei mai bogati de pe planeta.

  • „Aici, daca te ajuta, te ajuta. Daca nu poate acum, o face in data cutare si te serveste. Dar, in Romania, du-te sa ceri la cineva o mie sau 10 mii sa vezi ce zice, ce-mi lasi garantie, imi lasi aia, am avut momente cand am lasat Rollex cu diamante garantie de 60 mii euro pentru 10 mii. Au fost niste evenimente in viata mea care m-au adus la zero. S-au dus banii pe apa sambetei”, a spus Adrian Marţian.
Publicat: 03 apr. 2019, 11:25 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă