Adrian Mutu face videochat pentru fani. Cat te costa sa il vezi cateva secunde

Publicat: 29 ian. 2019, 13:51 Autor: D. C. Vedete

Fostul fotbalist a gasit o modalitate inedita de a face bani din propria sa imagine, cu ajutorul unei platforme inedite.

Adrian Mutu face videochat pentru fani. Aflat in Emirate, fostul fotbalist s-a gandit cum sa isi sporeasca veniturile. A descoperit o platforma destinata vedetelor care vor sa interactioneze cu fanii. Evident, aceasta interactiune nu este gratuita, ci pe bani frumosi.

Adrian Mutu face videochat pe Cameo, o platforma destinata fanilor de vedete. Un clip video de cateva secunde cu fostul fotbalist costa 100 de dolari, informeaza sport.ro. Primul sau client a fost Horatiu Boeriu, un atacant la o echipa de amatori din America.

Adrian Mutu face videochat pentru fani

Acesta i-a solicitat lui Mutu un mesaj video personalizat si fotbalistul a livrat. „Felicitari pentru cele 24 de goluri marcate la FC Tricolorii sezonul trecut si pentru ca ai castigat Papucul de Aur”, i-a transmis Mutu lui Horatiu.

Pe cameo mai au conturi Kevin Prince Boateng, Djibril Cisse, Joao Moutinho, Michel Salgado, Gaizka Mendieta sau Michael Essien.

Publicat: 29 ian. 2019, 13:51 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă