Ceaiul care te ajuta sa slabesti 3 kilograme in 7 zile. Este cu adevarat miraculos

Publicat: 02 apr. 2019, 20:38 Autor: Simona Retete & Diete

Cine nu vrea sa slabeasca rapid si fara efort? In acest sens, avem solutia ideala si la indemana.

Ceaiul care te ajuta sa slabesti 3 kilograme in 7 zile. Ceaiul de rozmarin este o bautura ideala in diete pentru ca slabeste stratul adipos dar iti da si o energie ideala.

Ceaiul care te ajuta sa slabesti 3 kilograme in 7 zile

Vei asimila vitamina A, vitamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), niacina (vitamina B3), vitamina B6, vitamina B12 si vitaminele C, D, E şi K, potrivit realitatea.net.

Cum se prepara ceaiul de rozmarin

Ceaiul care te ajuta sa slabesti 3 kilograme in 7 zile

Chiar daca se prepara foarte usor, trebuie sa aveti grija sa nu incurcati cantitatile. Astfel, la o cana de apa trebuie sa folositi o lingura de frunze de rozmarin.

Apa folosita pentru infuzie nu trebuie sa fie clocotita, pentru ca mutle dintre substantele active risca sa fie distruse la o temperatura mult prea ridicata.

Se aduce apa in punctul de fierbere, apoi se lasa la racit 3-4 minute. Doar dupa acest interval de timp se poate turna peste frunzele de rozmarin. Se mai asteapta cinci minute, apoi se poate bea.

Motivul pentru care veti slabi atat de usor este dat de faptul ca rozmarinul este un bun detoxifiant. Consumat in mod regulat, ceaiul de rozmarin ajuta la eliminarea substantelor nocive din organism si va ajuta la accelerarea metabolismului.

Publicat: 02 apr. 2019, 20:38 Autor: Simona Retete & Diete
Pe aceeași temă
×