Ce se intampla cu creierul lui Mihai Constantinescu! Medicii au cele mai PROASTE vesti pentru familie

Publicat: 16 Jun. 2019, 13:18 Vedete

Au trecut o luna si 3 zile de cand artistul este internat in Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Este ventilat, in continuare, de aparate.

Ce se intampla cu creierul lui Mihai Constantinescu? Conform unei declaratii reente a lui Adrian Daminescu, prieten bun cu artistul, sansele de a se recupera sunt mici. Acesta sustine ca medicii il tin pe cantaret in coma pentru ca mintea lui are nevoie de cat mai multa odihna.

„A fost deconectat de la aparate, dar în continuare este ţinut într-o comă controlată, pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze, exact cum a fost la Cotabiţă. Cotabiţă a fost în Roma Antică, a văzut multe, a fost în Grecia Antică, el a avut foarte multe. Cum să vă spun, foarte multe drumuri de făcut şi atunci sigur că şi-a mai adus aminte şi de faptul că el este Gabi Cotabiţă.

Ce se intampla cu creierul lui Mihai Constantinescu

h aşa se aşteaptă şi de la Mihăiţă să îşi revină. Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comnune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta, şi sperăm ca Dumnezeu, că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău.

Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a spus Adrian Daminescu pentru Antena Stars.

Ce sanse de recuperare are Mihai

Din pacate, starea in care se afla nu il ajuta deloc. In ultimele 2 saptamani, Mihai Constantinescu a fost intubat si operat. Acesta a avut probleme respiratorii. Sursele medicale de la Spitalul Floreasca unde Mihai este internat au spus că artistul a fost supus unei operații de traheostomie, potrivit Cancan.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este în continuare „staționară”,nefiind înregistrată nicio evoluție în acest sens. Potrivit aceleiași surse, artistul e încă internat la Spitalul Floreasca „în stare gravă, la fel de rea, vegetativă”.

Mihai Constantinescu, în stare vegetativă. Medicii au fost nevoiți să-i secționeze traheea

Medicii, vesti proaste despre artist

Medicii sustin ca stopurile cardiace i-au afectat grav creierul. Sansele sa isi revina sunt de 3%. Doctorii sustin ca, daca Mihai Constantinescu iese din coma, are 1% sanse la o viata normala.

„Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

Al doilea element este hemoragia cerebrala. Oare era legata de un tratament anterior anticoagulant sau in contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut? Sunt convins ca Mihai Constantinescu beneficiaza de tratamentul cel mai benefic in aceasta directie la Spitalul Floreasca, dar este foarte ingrijorator ca a facut aceste stopuri cardio-respiratorii”, a spus medicul cardiolog Stefan Dragulescu pentru Romania TV.

Publicat: 16 Jun. 2019, 13:18 Vedete
Pe aceeași temă