Nepoata Mariei Ciobanu a terminat facultatea! Cat de frumoasa este Mariana Elisa!

Publicat: 18 iun. 2019, 14:13 Autor: D. C. Vedete

In timp ce fanii o asteapta pe cantareata de muzica populara in Romania, aceasta se desparte cu greu de nepotii ei. Mai ales ca are cu ce se mandri!

Nepoata Mariei Ciobanu a terminat facultatea in America. Mariana Elisa a terminat Universitatea Davis din California si zilele trecute a avut petrecerea de absolvire. Mama ei, Camelia (fiica Mariei Ciobanu) este in al noualea cer de fericire deoarece fiica ei a terminat o etapa grea din viata sa.

Nepoata sa, Mariana Elisa, in varsta de 23 de ani, a reusit sa termine facultatea cu brio. Tanara a fost insotita de toata familia la festivitatea de absolvire. Cantareata de muzica populara are 3 copii: Leontina Văduva (58 de ani), Camelia Filip (51 de ani) şi Ionuţ Dolănescu (47 de ani) si 6 nepoti, in total, si incearca sa petreaca cat mai mult timp cu ei.

Nepoata Mariei Ciobanu a terminat facultatea

„Mândră şi fericită de nepoata mea, Mariana Elisa, la absolvirea facultăţii. La mulţi ani, sănătoşi şi fericiţi!”, a scris Maria Ciobanu pe contul ei de Facebook.

„Cu inimile pline de mândrie şi de fericire, celebrând absolvirea facultăţii UC Davis a fiicei şi nepoatei noastre Mariana Elisa. Mulţi ani fericiţi şi plini de succese, îngeraşul nostru drag!”, a scris Camelia despre Mariana Elisa, fiica ei.

Cat de frumoasa este Mariana Elisa

Maria Ciobanu, in varsta de 81 de ani, locuieste de cativa ani in America. Familia ei nu mai vrea sa o lase singura in tara, cum in ultima perioada a avut probleme de sanatate. Cu toate astea, fanii din Romania o asteapta acasa si pe scenele din tara.

Clipe grele pentru Maria Ciobanu, care a facut un anunt cu lacrimi in ochi: „Asta e cursul vietii”

Maria Ciobanu nu a mai fost in Romania de 2 ani

Cu toate ca in ultimii 10 ani a facut naveta America – Romania, Romania – America, starea de sanatate nu ii mai permite drumuri lungi. Cu toate astea, artista ar vrea sa revina in tara. „Drumul este greu şi lung, de aceea nu am mai venit, dar vara aceasta mă întorc acasă, mi-e dor de toţi. Mă simt bine acum”, a marturisit artista conform click.ro.

Maria Ciobanu nu mai are voce. Anuntul fatidic facut de cantareata. Fanii ei sunt terminati!

Publicat: 18 iun. 2019, 14:13 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă