Avere Andreea Liptak. Fosta vedeta PRO TV e milionara in dolari. Ce afaceri are

Publicat: 18 Jun. 2019, 15:53 Vedete

A fost prezentatoare la PRO TV, in urma cu multi ani. Si-a gasit marea dragoste acolo in Razvan Spiridon, coleg cu ea de trust.

Acum Andreea Liptak are o avere in milioane de dolari, dupa ce si-a dat demisia. Fosta prezentatoare tv provine dintr-o familie saraca. Mama ei avea o pensie de 750 de lei pe luna si abia se descurca cu cheltuielile. Asa ca Andreea Liptak stie ce inseamna un trai greu.

Si-a dat demisia de la PRO TV, alaturi de cel care i-a devenit sot, si s-au dedicat unei afaceri cu produse cosmetice. Acestia au reusit sa isi formeze o piramida impresionanta, cu sute de oameni care au vandut produse de top sub conducerea lor.

Asa au reusit Razvan Spiridon si Andreea Liptak sa devina milionari in dolari. In prezent, cei doi fac acelasi lucru, pentru o companie din America ce vinde cosmetice si in Romania, cu ajutorul casnicelor sau a oamenilor care vor un venit in plus.

Avere Andreea Liptak – milioane de dolari

“Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la PROTV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în PROTV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă”, a postat Andreea Liptak.

Andreea Liptak s-a mutat in Bucuresti, din Arad

„Am fost chemată în București după 3 ani de muncă în redacția din Arad și am plecat, sperând la un salariu mai bun și o viață decentă. Am muncit 12 ore pe zi toată viața, mi-am cumpărat împreună cu Răzvan o mașină și un apartament cu 3 camere, cu credite în franci elvețieni. Știți povestea, cred!

Banca ne-a acordat un credit cu o rată de 65% din salariul nostru pe 30 de ani și apoi s-a scumpit francul de 3 ori și jumătate. Faceți calculul! A fost banca de vina? Dați-mi voie să vă spun că nu m-a obligat să îmi fac credit. Cu atâtea griji în jurul nostru, mama mea a intrat într-o depresie de care nu s-a mai vindecat niciodată.

Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună. Toată viața ei ne-a spijinit, nu a conceput niciodată să primească ajutor de la noi. Vreți să va spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat? De câte ori am plătit dobânzi și penalități la stat pentru că nu am plătit impozitele la timp, pentru că nu știam cum să mai împărțim banii?”, a continuat Andreea.

Andreea Liptak, antreprenor full-time

“Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține. Ne-am lăsat “recrutati” într-o afacere de network-marketing, mulți-level, că să putem supraviețui rămânând etici-un model de business de care au fugit toți corporatistii din jurul nostru pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!).

Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vîndut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație.”, a mai scris Liptak, citata de wowbiz.ro.

Publicat: 18 Jun. 2019, 15:53 Vedete
Pe aceeași temă