Florin Calinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele in trecut. Acesta a dat mai multe detalii

Publicat: 18 Jun. 2019, 15:05 News 3

Florin Calinescu a fost incercat greu de viata. Acum ceva vreme a fost diagnosticat cu cancer de piele.

In urma cu ceva timp, juratul de la Romanii au talent a fost diagnosticat cu cancer de piele, insa a reusit sa invinga boala, prin eliminarea tumorei localizata la nivelul nasului.

Nu a fost o interventie usoara, insa medicii au reusit sa extraga cu succes tumora, iar acum Florin Calinescu se poate bucura din nou de viata, fara frica zilei de maine.

Florin Calinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele

Florin Calinescu a fost diagnosticat cu cancer de piele

„N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana dArc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!

„Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a spus Florin Călinescu, potrivit Click.ro.

Intervenția chirurgicală s-a făcut prin microchirurgia Mohs, care permite verificarea în timp real a întinderii tumorii în țesut, prin biopsii repetate. S-a scos tumora cu toate rădăcinile, iar apoi s-a închis operația, potrivit Libertatea.

Publicat: 18 Jun. 2019, 15:05 News 3
Pe aceeași temă