Au infiat un copil, insa dupa 6 luni l-au dus inapoi! Care a fost motivul pentru care parintii adoptivi au vrut sa „scape” de micut

Publicat: 04 dec. 2017, 13:44 Autor: D. C. Parenting
Au infiat un copil, insa dupa 6 luni l-au dus inapoi! Care a fost motivul pentru care parintii adoptivi au vrut sa scape de micut

copil dat spre adoptie

Au infiat un copil, insa dupa 6 luni l-au dus inapoi! Un copil din Botosani a trecut printr-o experienta marcanta. Micutul a fost adoptat, insa la cateva luni parintii l-au dus inapoi la orfelinat. Intamplarea s-a petrecut in Botosani.

Parintii, cu meserii onorabile, tatal profesor universitar, si mama, medic, au trecut toate testele. Cei doi sustineau ca isi doresc foarte mult sa devina parinti, iar resursele financiare, educatia si mediul pe care promiteau sa-l puna la dispozitie micutului ii recomandau ca parintii perfecti.

Au luat copilasul acasa, l-au tinut cateva luni, insa l-au dus inapoi. S-au prezentat la Directia pentru Protectia Copilului si au marturisit sa vor sa renunte la bebelus pe motiv ca nu se pot obisnui cu viata de parinte.

Au infiat un copil, insa dupa 6 luni l-au dus inapoi! De ce

Cei doi au fost nevoiti sa-si schimbe tabieturile dupa ce au luat bebelusul in grija lor, iar transformarile au fost mai mari decat se asteptau. Cazul a devenit celebru in tara, cu atat mai mult cu cat motivul invocat de cei care s-au „jucat” cu sentimentele micutului nu e unul foarte puternic.

Viata de parinte presupune sacrificii pe care parintii trebuie sa le constientizeze de la inceput. Din momentul venirii sale pe lume viata in doi se schimba radical. Iesirile cu prietenii sunt conditionate de programul copilului, somnul devine un vis la care multi parinti nici nu mai spera, cumparaturile de haine si alte mici „arogante” se transforma in scutece, lapte praf, produse pentru ingrijirea bebelusului si asa mai departe.

Sentimentele adevarate de iubire pentru fiinta careia i-au dat viata sunt cele care iti dau puterea de a merge mai departe si de a depasi aceste obstacole. Se pare ca in cazul celor doi parinti atasamentul fata de bebelus nu a fost suficient de puternic incat sa faca fata tuturor schimbarilor din viata lor.

Publicat: 04 dec. 2017, 13:44 Autor: D. C. Parenting
Pe aceeași temă