Actrita Ileana Stana Ionescu, batranete de cosmar din cauza problemelor cu locuinta! Ii ploua in casa si n-are bani sa-si faca reparatiile! VIDEO

Publicat: 23 iun. 2019, 12:53 Autor: D. C. Vedete

Fosta mare actrita a Romaniei s-a retras definitiv de pe scena teatrului si spera sa aiba parte de o batranete linistita la vila ei din Pipera.

Actrita Ileana Stana Ionescu, batranete de cosmar din cauza casei! Andrei si fosta actrita s-au mutat in casa din Pipera in urma cu aproape 3 ani, dupa mai bine de 10 ani de asteptare si constructie. Trei echipe de zidari au muncit de-a lungul timpului la locuinta in care sotii visau sa-si petreaca batranetile linistiti, dar niciunul nu a facut insa treaba buna.

Acum, in plin sezon de ploi si furtuni, se tem ca se vor trezi cu acoperisul daramat si cu etajul inundat. Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu, ambii actori de meserie, se iubesc de 67 de ani iar acum la batranete nu au deloc parte de o pensionare linistita din cauza problemelor foarte mari pe care le au cu casa in care locuiesc.

Toata agoniseala lor de o viata au strans-o si timp de 10 ani au zidit-o in peretii unei case care acum nu este nici pe departe asa cum si-au dorit. Se lupta acum cu echipele de constructori pe care le-au platit, dar in zadar.

Actrita Ileana Stana Ionescu, batranete de cosmar VIDEO

„Nu avem canalizare, nu avem apa, nu avem decat curent electric. Sotia mea nu mai lucreaza la teatru, nici eu nu mai sunt in activitate, iesim asa de rar incat nu e chiar asa un impediment. Impedimentul este in casa, nu afara”, a povestit reporterilor Pro TV Andrei Ionescu sotul actritei.

Din cate se pare, cei doi actori au primit casa de la constructori cu mari probleme, dar pe care nu le-au realizat decat dupa ce s-au mutat in casa. De atunci se straduiesc sa-i faca pe cei care au construit sa vina sa le repare problemele foarte grave.

Cum arata Ileana Stana Ionescu in 2019. Actrita Romaniei e de nerecunoscut!!!

In dormitorul in care dorm cei doi soti, de la etaj, efectiv ploua prin tavan, iar apa s-a infiltrat atat de tare prin perete incat in casa este permanent mucegai si igrasie. Burlanul casei a fost montat prost iar toata apa stransa pe el se varsa pe perete.

Ambii actori sunt mult prea in varsta si nu dispun de mijloacele materiale pentru a-si putea repara singuri casa si spera ca zidarii sa vina si sa-si recunoasca greselile si sa le indrepte.

Publicat: 23 iun. 2019, 12:53 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă