Ce pensie are Monica Tatoiu. Vedeta tv incaseaza o AVERE, in fiecare luna, de la Stat

Publicat: 26 ian. 2019, 18:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vedeta tv a fost invitata in cadrul unei emisiuni tv in care a raspuns la mai multe intrebari pe care fanii le-au pus in mediul online.

Printre intrebari s-a aflat si una arzatoare: ce pensie are Monica Tatoiu? Vedeta a marturisit in cadrul emisiuni Vorbeste lumea, de pe PRO TV, cat incaseaza lunar, de la Statul roman. Monica Tatoiu are o pensie de 12.000 de lei, pe luna.

In plus, vedeta a marturisit si cum a ajuns, dupa atatia ani de munca, sa incaseze aceasta suma la care toti pensionarii viseaza. „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, sustine Monica Tatoiu.

Ce face Monica Tatoiu saptamanal

Vedeta a marturisit ca, de cand e la pensie, are mult timp liber. Pe langa aparitiile la TV, aceasta adora sa citeasca des. „Citesc 5 cărți pe săptămână, unele de dragoste, unele de istorie. Mă plictisesc repede și atunci fac de toate”, a mărturisit Tatoiu.

Ce boala are Monica Tatoiu

Vedeta a marturisit ca, de la varsta de 24 de ani, are psoriazis. In plus, a avut cancer, o boala oribila pe care o tine sub control. „Am avut un cancer de endometru și nu m-am operat. Este sub control. Am o proteză de șold, sunt Robocop. Am o proteză totală că am avut parondontoză și mi-au căzut toți dinții din cauza fumatului”, a mai adăugat aceasta.

Monica Tatoiu nu e fan Meghan Markle

„Eu sunt mai conservatoare şi vă spun că în anii ce urmează o să vedeţi o fricţiune între Meghan şi Kate care este o britanică adevărată cu atitudinea ei în care se văd 2.000 de ani de civilizaţie europeană.

E o atitudine de frondă pentru că oricât de mulţi bani ai avea nu poţi cumpăra istoria imperiului britanic. Şi dacă nu poţi avea îl ataci. Acelea care nu pot ajunge undeva apelează la asta”, a marturisit aceasta, despre ducesa de Sussex.

Publicat: 26 ian. 2019, 18:17 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă