Cum cureti gheata de pe parbriz. Trucul GENIAL descoperit de un sofer, din greseala VIDEO

Publicat: 26 Jan. 2019, 16:12 News 3

Daniel Harris a descoperit o modalitate rapida, usoara si ieftina de a isi dezgheta parbrizul masinii sale, pe timp de iarna.

Cum cureti gheata de pe parbriz. Trucul GENIAL descoperit de Daniel Harris iti vine in ajutor pe vremea aceasta. Fie ca e vorba de gheata de la zapada, fie ca e vorba de gheata de la freezing rain, trucul lui genial si ieftin te salveaza!

Daniel Harris si-a impartasit ideea in mediul online si oamenii au innebunit cand au vazut ce au trecut cu vederea. Barbatul sustine ca foloseste o punga speciala pentru sendvisuri, cu fermoar din plastic, pe care o umple cu apa calda.

Cum cureti gheata de pe parbriz VIDEO


Barbatul sustine ca a renuntat la chinui curatarii cu racleta. Ori de cate ori pleaca undeve cu masina, acesta isi umple o punga de sendvis cu apa calda. Trage fermoarul din plastic si iese cu ea asa. Apoi o plimba pe parbriz, pana cand gheata se topeste.

Cum cureti gheata de pe parbrizIn plus, pe langa acest truc, da drumul la caldura in masina sa bata tare pe toate geamurile. Barbatul foloseste apa calda doar de la robinet pentru a nu i se topi punga, a nu isi rani mainile si sa nu ii crape geamurile.

„Apa calda intr-o punga de sendvis si gata! Merge de minune, e rapid si iti si tine cald la maini. Am folosit apa calda de la robinet ca sa evit problemele. Nu vreau sa imi ard mainile sau sa imi crap geamurile”, sustine barbatul, conform mirror.co.uk.

Publicat: 26 Jan. 2019, 16:12 News 3
Pe aceeași temă