Christian Bale a facut o marturisire socanta! Spune ca si-a vazut moartea cu ochii din cauza unui rol de film! „Nu pot continua sa fac asta!”

Publicat: 26 Jan. 2019, 17:05 Vedete

Celebrul actor a facut cateva maruturisiri neasteptate, despre rolurile din filme care l-au schimbat in totalitate, in special la nivel fizic.

Christian Bale si-a pus in pericol sanatatea, si nu numai o singura data! Totul deoarece de multe ori se intampla ca rolurile din diverse productii cinematografice sa necesite si diete drastice din partea actorilor care le interpreteaza.

Asa s-a intamplat si cu barbatul celebru, pentru ca el si-a modificat proportiile corporale de mult prea multe ori, in incercarea de a intra cat mai bine in pielea personajului.

Doar ca, starul nu mai suporta sa faca asemenea sacrificii, doar de dragul unui rol! Era de asteptat ca actorul Christian Bale sa ajunga la o asemenea concluzie, mai ales ca fanii sai si-au aratat ingrijorarea de-a lungul anilor, cand el accepta cate un proiect ambitios.

Actorul galez este renumit pentru transformarile fizice pe care le-a suferit, cand a fost nevoit sa slabeasca sau sa se ingrase foarte mult. Acesta a spus ca va renunta la modificarile corporale severe, motivand ca „Nu pot continua sa fac asta. Chiar nu mai pot! Moartea m-a privit in fata!”. Vedeta a oferit declaratia socanta in cadrul unui interviu acordat pentru publicatia Sunday Times.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Jan. 2019, 17:05 Vedete
Pe aceeași temă