Afacerile din Timisoara ale Brigittei Sfat nu exista?! Ce s-a intamplat cu ele. Bruneta sustine ca inca le are, dar actele spun altceva

Publicat: 30 Jun. 2019, 12:38 Vedete

In urma cu cateva zile, actuala sotie a lui Florin Pastrama vorbea despre veniturile ei. Bruneta sustine ca face 15.000 de euro, pe luna.

Afacerile din Timisoara ale Brigittei Sfat nu exista?! In urma cu cateva zile, fosta sotie a lui Ilie Nastase marturisea ca are proprietati in acest oras. Au fost mostenite din casatoria cu primul ei sot, care a murit la cativa ani de la nunta. Cu toate astea, actele spun altceva.

„Cu ce te ocupi, miss Raluca Podea? Din ce te întreții de îți permiți să vorbești la adresa mea? Eu, Brigitte Pastramă, pot spune cine sunt: în momentul de față, venitul meu lunar este de minim 15.000€, după ce îmi plătesc taxele. Sunt proprietara a trei imobile – un club, un restaurant și o vilă cu piscină în Timișoara, pe care eu și fiul meu le-am moștenit de la primul meu soț la vârsta de 26 de ani”, a spus Brigitte.

Afacerile din Timisoara ale Brigittei Sfat nu exista?!

Conform wowbiz.ro, se pare ca proprietatile cu care bruneta se lauda nu mai sunt pe numele ei. Restaurantul Maestro ar fi fost instrainat inca din 2007.

„Abia eliberată din închisoarea de maximă siguranţă din Timişoara, unde a ispăşit o condamnare de trei ani şi jumătate pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi instigare la tâlhărie, manechinul Brigitte Sfăt a început să-şi vânda o parte din averea moştenită după moartea soţului ei, Octavian Sfăt. Prima proprietate înstrăinată definitiv a fost restaurantul Maestro, aflat într-o zonă ultracentrală, în imediata vecinătate a Pieţei Operei, care a fost achiziţionat de fratele unuia dintre oamenii de afaceri timişoreni de origine siriană, acuzaţi de fraudarea statului cu milioane de euro. Este vorba despre Suhel Hamati, fratele mai celebrului Basel Hamati, care a şi început transformarea unuia dintre localurile de lux din orasul de pe Bega într-un restaurant cu specific libanez. „Domnul Hamati a cumpărat tot ce ţinea de Maestro, iar vechiul proprietar nu mai are nici o acţiune la noua societate comercială”, a dezvăluit România liberă.

Brigitte Sfat a ramas fara clubul din Timisoara?

In 2011, presa titra ca bruneta si-a pierdut si clubul Discoland. Acest lucru s-a intamplat la scurt timp dupa ce aceasta a iesit din inchisoare. La momentul respectiv, ar fi ramas doar cu salonul de infrumusetare.

Brigitte Sfat incepe tratamentul de fertilitate. Florin Pastrama vrea sa devina tata

„Imperiul pierdut de „deţinuta Playboy” Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase: localuri de lux în centrul Timişoarei” – titra Adevarul, in 2011.

“Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase, a reuşit să rămână fără averile primite moştenire de la primul ei soţ. Dintr-o femeie de afaceri cu restaurante şi cluburi de lux, timişoreanca a ajuns să deţină în prezent doar un salon de frumuseţe. De îndată ce a fost eliberată din închisoare, după o condamnare la mai mulţi ani de detenţie, Brigitte Sfăt a decis să renunţe la statutul de femeie de afaceri. După moartea primului ei soţ, timişoreanca a ajuns să moştenească un club de lux în centrul oraşului – Discoland, precum şi un restaurant ce era alegerea bogătaşilor Timişoarei – restaurantul Maestro. Pe lângă cele două locaţii, timişoreanca a primit şi o serie de active la afaceri profitabile, dar a decis să le lichideze. Următorul pas făcut de Brigitte Sfăt a fost să vândă restaurantul din centrul oraşului, iar surse din rândul oamenilor de afaceri spun că tranzacţia se situează la câteva sute de mii de euro. Şi clubul Discoland a fost vândut la fel de repede, pe bani mulţi” – se arata in articolul sus mentionat.

Brigitte e disperata sa vanda apartamentul de la mare! „Am cerut 180.000! Doar in draperii am bagat 200 de milioane! 7.000 de euro m-a costat numai tavanul!”

Se pare ca restaurantul si clubul din Timisoara despre care Brigitte Sfat vorbeste au fost instrainate de multi ani, desi ea se lauda ca inca le are.

Ce detine Brigitte Sfat in Bucuresti

“În București dețin un apartament de 140 m2 în zona Nordului, o vilă cu piscină în Pipera și două business-uri: Magic Castle București, unde sunt asociat unic, și o firmă de logistică și avocatură, cu care, daca îmi va mai pronunța numele în orice context creatura implicată în dosare de prostituție, cu figuri de fostă logodnică imaginară, o voi da în judecată. Și pe litoral, la Mamaia, dețin un apartament de lux, pe care doresc să-l vând cu 180.000 €”, a încheiat Brigitte.

Magda Vasiliu, replici acide la adresa lui Brigitte si a lui Florin Pastrama: „Un cuplu mai stupid rar mi-a fost dat sa vad”

Publicat: 30 Jun. 2019, 12:38 Vedete
Pe aceeași temă