Nasa lui Brigitte a confirmat ca aceasta a pierdut sarcina: „Brigitte plangea… era foarte trista si ravasita”

Publicat: 11 Aug. 2019, 12:50 News 3

Din fericire, s-a confirmat ca Brigitte si Florin Pastrama au pierdut deocadata sansa de a fi parinti.

Nasa lui Brigitte a confirmat ca aceasta a pierdut sarcina. Lizeta Haralambie, nasa celebrului cuplul Brigitte si Florin Pastrama a facut primele declaratii despre cea mai trista perioada prin care trec cei doi, dupa ce Brigitte a pierdut mult dorita sarcina.

„Da, vă pot confirma această informație. Am vorbit cu ei când erau în luna de miere la Saint Tropez, erau supărați și dezamăgiți. Brigitte plângea… era foarte tristă și răvășită, deoarece procedura și demersurile pentru a putea rămâne însărcinată nu au dat rezultat.

Nasa lui Brigitte a confirmat ca aceasta a pierdut sarcina

Dar ei sunt foarte optimiști și cu siguranța vor încerca din nou să facă un copil. Florin o susține în continuare și este alături de ea. Eu, în calitate de nasa, îi iubesc foarte mult și îi încurajez să încerce din nou pentru a-mi face un fin mic” a spus Lizeta Haralambie pentru SpyNews.

„În urmă cu trei-patru săptămâni, Brigitte a trecut printr-un moment delicat, a pierdut sarcina. Și ea și soțul ei, Florin Pastramă, suferă foarte mult din această cauză, însă nu se dau bătuți și se roagă să devină părinți, căci iubesc copiii”, a declarat, pentru Click!, o persoana apropiata cuplului.

Brigitte are doi copii, un baiat, Robert (18 ani), din casnicia cu afaceristul Octavian Sfat, si o fiica, Sarah (14 ani), din relatia cu Ovidiu Torj.

Publicat: 11 Aug. 2019, 12:50 News 3
Pe aceeași temă