Alexandru Cumpanasu face acuzatii extrem de grave: „Animalul de DINCA era acoperit de cel putin 4 oameni”

Publicat: 10 Aug. 2019, 17:50 Life

Unchiul Alexandrei Macesanu nu mai rezista si spune tot ce a aflat in ultimul timp.

Alexandru Cumpanasu face acuzatii extrem de grave. Unchiul Alexandrei Macesanu a facut acuzatii grave cu privire la inculpatul Gheorghe Dinca, care i-a ucis nepoata.

„#112vreausatraiesc. NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT daca simt ca descoperirea adevarului stagneaza sau este ascunsa. Animalul de DINCA era cunoscut, frecventat, folosit si poate chiar acoperit de cel putin 4 oameni al caror anturaj merge mult in urma:

Alexandru Cumpanasu face acuzatii extrem de grave

Promisiunea facuta de unchiul Alexandrei Macesanu

– Un fost sef din Politia Caracal care astazi este mare om de afaceri in oras
– Un fost procuror si ulterior PrimProcuror al Parchetului Olt
– O fosta judecatoare cu care Dinca si cei 2 de mai sus se cunosc de multi ani si cu care Dinca a avut o relatie „de prietenie”. Si al carei sot se pare ca a disparut si nu a mai fost gasit.
-Cel putin un politician de Olt a carui familie il cunostea pe Dinca si care l-a folosit multi ani pt diverse treburi „marunte”, a scris Alexandru Cumpanasu, in decursul zilei de zi, pe Facebook.

Ce s-a gasit in laptopul criminalului din Caracal. Unchiul Alexandrei Macesanu a spus tot adevarul

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in privinta cazului de la Caracal. Anchetatorii au perchezitionat casa barbatului in varsta de 65 de ani si au ridicat telefoanele si laptopul acestuia.

In urma acestei perchezitii s-a descoperit ca Dinca ar fi un obsedat sexual. Asta pentru ca in laptopul lui s-ar fi gasit imagini cu conotatii sexuale.

Cu toate acestea, criminalistii n-au precizat daca printre aceste fotografii se aflau si fotografiile Alexandrei Macesanu sau ale Luizei Melencu.

„În calculatorul lui Gheorghe Dincă au fost găsite imagini cu pornografie infantilă. Nu ştiu dacă este vorba despre poze în care apar victimele, ci doar că este vorba despre minori”, a spus Alexandru Cumpanasu.

 

Publicat: 10 Aug. 2019, 17:50 Life
Pe aceeași temă