Mandatul a expirat, insa anchetatorii continua perchezitiile in casa lui Dinca

Publicat: 11 Aug. 2019, 09:48 Life

Criminalistii vor continua si saptamana urmatoare perchezitiile in 'casa ororilor' din Caracal.

Mandatul a expirat, insa anchetatorii continua perchezitiile. Criminalistii vor ridica probe si saptamana urmatoare de la domiciliul criminalului din Caracal.

Fiindca mandatul de eprchezitie a expirat sambata, acestia au cerut instantei prelungirea mandatului care le permite sa efectueze perchezitii si au obtinut aprobarea.

Mandatul a expirat, insa anchetatorii continua perchezitiile

Anchetatorii au gasit urme de sange

In acest sens, Biroul Informare si Relatii Publice al DIICOT a anuntat ca perchezitiile la locuinta lui Gheorghe Dinca de la Caracal vor continua in perioada urmatoare.

„Astăzi, (…) procurorii DIICOT – Structura centrală, împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe şi, totodată, s-a procedat la audierea unor martori.

Alexandru Cumpanasu face acuzatii extrem de grave: „Animalul de DINCA era acoperit de cel putin 4 oameni”

În baza unui nou mandat de percheziţie domiciliară emis de către Tribunalul Bucureşti, activităţile procedurale vor fi desfăşurate la domiciliul inculpatului şi în perioada următoare”, gasim scris intr-un comunicat al DIICOT.

La ultimele perchezitii efectuate s-au gasit mai multe articole de imbracaminte cu pete de sange: „Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparin”, au spus sursele citate, potrivit Digi24.

Publicat: 11 Aug. 2019, 09:48 Life
Pe aceeași temă