Criminalul Gheorghe Dinca le cumpara cartele pre-pay vecinilor care vorbeau cu el! In telefoanele lui nu s-a gasit nimic relevant!

Publicat: 07 Aug. 2019, 10:54 Ciao.ro

Ancheta electronica a scos la iveala cateva lucruri interesante, dar in continuare se pare ca "Popicu" nu avea complici.

Criminalul le cumpara cartele pre-pay vecinilor care vorbeau cu el! Ancheta in cazul de la Caracal continua dupa ce anchetatorii au inceput inca de ieri perchezitia informatica asupra telefoanelor si laptopului lui Gheorghe Dinca.

Din primele informatii reiese ca Dinca nu avea apeluri decat cu cei pe care ii cunostea si anchetatorii tind sa creada pentru un moment ca a actionat singur si n-ar face parte dintr-o retea de trafic de persoane. Un alt obicei ciudat pe care criminalul il avea era acela de a le cumpara vecinilor sau celor care urmau sa-l sune o cartela prepay de pe care sa-l sune. Probabil acestia neavand telefon mobil se bucurau ca astfel nu platesc si pot vorbi cu „Popicu” asa cum era el trecut in telefonul lor fara sa-i coste. Si el de asemenea tot pe aceste numere de telefon ii suna pe cei cu care avea treaba.

Printre altele Gheorghe Dinca ar fi primit diferite sume de bani prin transferuri bancare, iar acum anchetatorii verifica operatiunile sa vada daca au vreo legatura cu crimele sau alte infractiuni pe care acesta le-ar fi savarsit. Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de mai multe sume de bani. Pentru a afla dacă există o legătură între aceste sume de bani și comiterea uor infracțiuni, anchetatorii verifică operațiunile bancare.


Criminalul le cumpara cartele pre-pay vecinilor care vorbeau cu el!

Luni si marti Gheorghe Dinca le-a indicat anchetatorilor doua zone in care acestia au gasit alte fragmente osoase si dinti care dupa spusele lui apartin Luizei, fata pe care ar fi rapit-o si ucis-o in aceeasi zi in urma cu 4 luni. Initial Gheorghe Dinca le-ar fi spus anchetatorilor ca i-a aruncat trupul in Olt, apoi in Dunare ca intr-un final sa recunoasca faptul ca a ars-o la fel ca pe Alexandra.

Din cate se pare anchetatorii verifica mai multe piste si se prefigureaza ipoteza ca Alexandra si Luiza sa nu fie singurele victime ale criminalului. Faptul ca el deja avea o metoda, o strategie prin care rapea, ucidea si apoi scapa de dovezi arata clar o perioada foarte lunga in care si-a perfectionat tehnicile criminale.

Publicat: 07 Aug. 2019, 10:54 Ciao.ro
Pe aceeași temă