Anchetatorii știau că telefonul cu care Alexandra a sunat la 112 îl apelase pe Dincă în mai

Publicat: 15 Aug. 2019, 15:22 News 3

Perchezițiile au început în dimineața zilei de 26 iulie.

Anchetatorii știau că telefonul cu care Alexandra a sunat la 112 îl apelase pe Dincă în mai. Un raport publicat de Alexandru Cumpănașu arată că anchetatorii știau încă din noaptea de 25 iulie, ora 01.00, că telefonul de pe care Alexandra a sunat la 112 efectuase în luna mai 2019 un apel către numărul lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii știau că telefonul cu care Alexandra a sunat la 112 îl apelase pe Dincă în mai

Cine este misterioasa Ioana, iubita lui Gheorghe Dinca!

„Fiind desemnat să supravegheze cercetările, prin ordonanța provizorie din 25 iulie 2019, procurorul Cristian Ovidiu Popescu a dispus autorizarea pe o durată de 48 de ore, respectiv de la data 25.07.2019, ora 16:00 până la data de 27.07.2019, ora 16:00 a interceptării convorbirilor telefonice purtate pe 3 numere de telefon aparținând numitei Măceșanu Alexandra Mihaela, localizarea telefoanelor mobile (respectiv telefonul de pe care s-a apelat serviciul 112, telefonul de pe care a fost apelată mama victimei și telefonul victimei), a cartelelor telefonice inclusiv supravegherea video, audio sau prin fotografiere a locațiilor identificate în urma exploatării ordonanței provizorii”, se arată în raportul publicat de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii uluitoare: „E o denigrare a familiei. Nu este corect ca numele Macesanu sa fie folosit asa”

Cumpănașu nu menționează raportul cărei instituții este documentul publicat pe Facebook, însă surse judiciare au precizat că este vorba despre raportul întocmit în urma controlului cerut de procurorul general.

Potrivit aceluiași document, procurorul Popescu a luat legătura cu ofițerul de poliție de la Direcția Operațiuni Speciale Craiova, caruia i-a transmis cele trei numere de telefon și a transmis ordonanța și la Biroul Operațiuni Speciale Slatina.

„Ofițerul de poliție a adus la cunoștință procurorului că autoturismele dotate cu echipamentele de localizae și supraveghere, două la număr, sunt pe teren, una în Craiova, iar a doua în București, fiind implicate în alte acțiuni care reclamau urgențe”.

La scurt timp, procurorul a fost informat că numerele de telefon indicate (între care și cel de pe care a fost sunată mama Alexandrei de o persoană care s-a recomandat ginerele ei) nu ma sunt active.

La 21.11, tot 25 iulie, procurorul Cătălin Zăvoianu de data aceasta a contactat ofițerul de poliție, care a transmis că, în continuare, cele trei numere de telefon nu sunt active, de aceea nu pot fi localizate.

Publicat: 15 Aug. 2019, 15:22 News 3
Pe aceeași temă