Cat costa viata Luizei, fata de 18 ani ucisa de criminalul din Caracal! Familia vrea daune morale uriase!

Publicat: 07 Aug. 2019, 15:55 News 3

Familia Luizei Melencu, tanara de 18 ani care a disparut, cere o suma fabuloasa ca daune morale pentru moartea fiicei.

Familia Luizei cere o suma uriasa. Familia Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a dispărut în luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, cere daune morale de 300.000 de euro și a depus la DIICOT o solicitare în acest sens, scrie HotNews.ro.

Conform surselor citate, solicitarea a fost depusă la DIICOT în urmă cu aproximativ o săptămână, mama și bunicul Luizei Melencu cerând daune morale de 300.000 de euro.

Familia Luizei cere o suma uriasa. Cat costa viata Luizei, fata de 18 ani ucisa de criminalul din Caracal! Familia vrea daune morale uriase!

„Cer despăgubiri morale de 300.000 de euro de la inculpat. Cererea este depusă de aproximativ o săptămână de către mama și bunicul tinerei, care s-au constituit părți civile. Ei au această calitate în dosar, nu pe cea de martor”, au declarat sursele citate.

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut de acasă în luna aprilie, după ce a fost luată „la ocazie”. Suspectul, Gheorghe Dincă, a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra, în vârstă de 15 ani. În ultimele două zile, anchetatorii au făcut verificări și la marginea unei păduri unde Dincă a susținut că a aruncat trupul ars al Luizei, iar acolo au fost găsite fragmente osoase, dinți și cenușă. DIICOT a anunțat marți că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

Publicat: 07 Aug. 2019, 15:55 News 3
Pe aceeași temă