Cu cat au fost amendati parintii baietelului care a sunat la 112 mintind ca a fost inchis intr-un canal! A vorbit 35 de minute cu dispecerul si a fost cautat patru ore de 70 de politisti!

Publicat: 07 Aug. 2019, 13:28 Ciao.ro

Gluma proasta pe care pustiul a facut-o i-a costat pe parintii lui o multime de bani si cel mai probabil pe viitor baiatul nu va mai glumi cu serviciile de urgenta.

Cu cat au fost amendati parintii baietelului care a facut un apel fals la 112?! Ieri dupa-masa au fost cautari ample in Capitala dupa ce un copil de 9 ani a sunat la 112 si a anuntat ca a cazut intr-un canal.

Pustiul a sunat la 112 in jurul orei 14:30 si a fost cautat de mai multe echipe de politisti si jandarmi timp de 4 ore doar pentru ca ulterior sa se constate ca apelul a fost unul fals. Baiatul de 9 ani a vorbit 35 de minute la telefon cu dispecerul si le-a spus ca este in sectorul 4, blocat intr-un canal peste care a cazut capacul. Din acel moment timp de 4 ore mai bine de 70 de polistiti l-au cautat pe baiat dar fara sa dea de urma acestuia. Impreuna cu Politia au mers si mai multi angajati ai companiei de apa care au ridicat fiecare capac de canal. Dupa 4 ore de cautari intense politia a ajuns si acasa la baiat unde l-au gasit pe acesta. Parintii lui au fost amendati pe loc cu 500 de lei.

Din cate se pare baiatul de 9 ani nici macar nu era la primul apel fals catre 112. La telefon cand a fost intrebat exact unde locuieste el a oferit o adresa falsa dar tot de pe strada lui. Politia a ajuns la adresa respectiva dar s-au convins repede ca familia care locuia acolo nici nu avea copii. Baiatul care sunase la 112 locuia pe aceeasi strada.

Cu cat au fost amendati parintii baietelului care a facut un apel fals la 112?!

Baiatul a sunat in jurul orei 14:38 si le-a spus politistilor ca este sub carosabil in zona cartierului Aparatorii Patriei si ca a fost inpins in canal de un alt baiat care ar fi pus si capacul pe gura de canalizare. A fost verificată strada Măceșului, unde susținea copilul că se află, iar ulterior aria de căutare a fost extinsă semnificativ, pe fiecare stradă în parte, până la bulevardele Metalurgiei și Berceni, prin ridicarea capacelor de canal.

Publicat: 07 Aug. 2019, 13:28 Ciao.ro
Pe aceeași temă